2023-03-25 06:30:01

Holbæk vil i 3. division: Michael Lumb er en gigantisk forstærkning

Holbæk-cheftræner, Jan Faber, siger til bold.dk, at Danmarksserie-mandskabet har divisionsambitioner, og tilgangen af Michael Lumb betyder meget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 2. runde

FT

MAR

0 - 5

HBI

Danmarksserie-klubben Holbæk jagter en plads i næste sæson af 3. division, da mandskabet er en del af Danmarksseriens oprykningsspil. 

Inden det vigtige forår formåede Holbæk at hente den tidligere Superliga-spiller Michael Lumb, og det kommer til at betyde meget for klubben, siger cheftræner Jan Faber til bold.dk. 

- Han kan give noget til hele klubben og de unge, og det er både på og uden for banen. Det er klart, at han er en gigantisk forstærkning qua rutinen og evnerne. Det er jo ikke en død mand, som vi får ind, og det skal forstås på den måde, at han ikke er færdig eller brændt ud, siger Jan Faber til bold.dk. 

Cheftræneren fastslår, at det bliver sindssygt tæt i kampen om de tre oprykningspladser. Holbæk fik tre point med over grundet klubbens puljesejr. I det første opgør i oprykningsspillet spillede Fabers tropper 2-2 mod Odder.

Lige nu er den vestsjællandske klub nummer tre med fire point.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Holbæk vil i 3. division: Michael Lumb er en gigantisk forstærkning
Foto: Holbæk B&I

- Alle har det samme mål, og alle giver hinanden favoritværdigheden. Jeg kan også se, hvad der er blevet hentet ind i Brønshøj og Avarta. Et navn er dog ikke nok. 

- Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Der er karantæner, og hvem der er klar på dagen. Mange af opgørene er megatætte, og jeg ved godt, at de tre point kan betyde noget, men set over så mange opgør bliver det megatæt. 

- Michael Lumb er en forstærkning for os, og vi spiller for at rykke op. Ellers var det lige meget med at komme i det her spil. Hvis nogle af de andre otte hold siger noget andet, er det løgn. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gearet til 3. division
Hvis det skulle ende med at blive til en oprykning til 3. division for Holbæk, så står klubben et godt sted, vurderer Faber. 

Mandskabet har udviklet sig godt, og Faber pointerer, at Holbæk i foråret 2022 slog de senere oprykkere fra AB Tårnby med 4-0 i Danmarksserien og fik lige så mange point som oprykkerne i det forår. 

- Når jeg ser på vores hold, har Sebastian Olsen spillet en masse divisionskampe på mål. Benjamin Lund og Malte Sjørslev har også spillet en masse divisionskampe samt Emil Bjørn. Vi er gearet som alle de andre. Vi har rutinen. 

- Jeppe Illum har spillet Superliga-kampe. Så skal vi bare arbejde med, hvor meget vi træner i forhold til de rutinerede. Vi er fint gearet til det. Vi har også været fint med mod divisionshold i træningskampe, siger Jan Faber til bold.dk. 

Holbæk møder Marienlyst på udebane denne lørdag klokken 13.30.

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 2. runde

FT

MAR

0 - 5

HBI

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce