2023-06-05 15:38:33

Trods oprykning: Holbæk fyrer chef - Janus Blond overtager

Holbæk skriver på sin Facebook-side, at klubben har valgt at skille sig af med cheftræner Jan Faber, og det er på trods af, at klubben har sikret sig oprykning til 3. division. Den nye sportschef Janus Blond overtager cheftrænerstolen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 13. runde

FT

RIN

1 - 2

HBI

Holbæk er igen at finde i de danske divisioner, men det bliver ved en ny cheftræner ved roret. 

Jan Faber har været Holbæk-cheftræner siden januar 2022, men nu er det slut. 

Klubben skriver nemlig på sin hjemmeside, at man har valgt at opsige ham.

- Cheftræner Jan Fabers aftale med HBI udløber den 30. juni og klubben har valgt, at den ikke forlænges. Dermed siger HBI farvel til træneren der netop har spillet klubben i 3. division to spillerunder før tid.

- Vi skylder Jan Faber en kæmpe tak for det store og flotte arbejde han har gjort for at bringe holdet tilbage i divisionerne. At vi vælger, ikke at forlænge aftalen, har intet med Jan Faber at gøre. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Trods oprykning: Holbæk fyrer chef - Janus Blond overtager
Foto: Holbæk B&I

- Hans arbejde for klubben har været aldeles fremragende og vi er meget tilfredse med de resultater han har skabt, udtaler bestyrelsesformand Allan Markussen til klubbens Facebook-side og tilføjer.

- Men vi har et stærkt ønske om at sætte en ny retning for HBI, ikke bare for 1. holdet, men for hele klubben og vi vurderer, at den retning kræver en anden profil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I slutningen af maj blev den tidligere OB-assistent Janus Blond ansat som sportschef, og det er ham, der kommer til at styre holdet i 3. division. 

- HBI har derfor valgt, at udvide den nyansatte sportschef, Janus Blonds, ansvarsområder til også at omfatte cheftrænerrollen for det nye 3. divisionshold.

- Janus Blond overtager dermed det overordnede sportslige ansvar for hele klubben og sætter sig for bordenden af den sportslige ledergruppe der tillige tæller Head of coach Freddy Andersen, Ungdomsudviklingstræner Steffen Petersen og Børneudviklingstræner Palle Olsen, siger bestyrelsesformanden. 

Holbæk er suveræn nummer ét i Danmarksseriens oprykningsspil med to runder igen. Klubben har kun tabt to kampe i oprykningsspillet. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

DS - 13. runde

FT

RIN

1 - 2

HBI

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce