2022-09-24 10:00:02

Per Frandsen er åben for udlandet: Har ambitioner

Per Frandsen siger til bold.dk, at han nyder at være i Hvidovre, men hvis der kommer et tilbud fra en højere hylde, vil det selvfølgelig være interessant.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HIF

1 - 1

VB

Den tidligere landsholdsspiller Per Frandsen har haft ansvaret for Hvidovre IF siden sommeren 2017, og det har han gjort med bravur. 

I øjeblikket er Hvidovre nummer to i NordicBet Ligaen med 23 point efter de første ti runder. 

Per Frandsen siger til bold.dk, at han er glad for at være i divisionsklubben, men han har også ambitioner for trænerkarrieren.

- Jeg trives godt. Jeg tror, at jeg er den, der har været der længst. Det er min sjette sæson. Vi har bygget holdet op om nogle spændende, unge spillere samt nogle gode rutinerede spillere. Ligesom alle spillere og trænere håber man jo på at komme op på højeste hylde som muligt. Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg gør det så godt som muligt, og så må vi se, hvad der sker, siger Per Frandsen til bold.dk. 

Vil være sjovt med en højere hylde

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Per Frandsen er åben for udlandet: Har ambitioner
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det var et stort skulderklap til Frandsen, og han er da også åben for et job i udlandet, hvis det rigtige tilbud kommer. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg var samtale i Gilloise for nogle år siden. Det var en meget sjov oplevelse, og det var også kun på grund af nogle statistikker. Det var meget sjovt at prøve. De gør det også godt nu, da de er med i toppen af belgisk fodbold og er med i Europa. 

- Jeg var lidt overrasket over, at der blev ringet til mig. Det er den samme ejer, der har Brighton, og de går meget op i statistikker, så de var nysgerrige på, hvordan jeg kunne gøre det så godt ud fra vores budget. 

Nu har du jo selv spillet i udlandet. Det kunne vel også været meget sjovt at træne i udlandet?

- Hvis der kommer noget, så vil det selvfølgelig være interessant. Som spiller og træner er det altid sjovere at prøve sig af på en højere hylde, helt sikkert. Sådan havde jeg det også som spiller, så spillede jeg og tog tingene, som de kom. 

- Hvis man gør et rigtig godt stykke arbejde, kommer det nogle gange af sig selv. Jeg tænker ikke på det til hverdag, siger Per Frandsen, der tilføjer, at der ikke er nogle klubber, der har vist interesse for ham for nylig. 

Frandsen fortæller også, at han i de seneste par år har lykkedes rigtig godt med offensiv fodbold i Hvidovre. 

- Vi har nogle typer, der godt kan lide at have bolden og vil presse højt og være på, og det er vi lykkedes rigtig godt med. Jeg tror, at vi er det hold i den her sæson, der har mest i boldbesiddelse. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi presser højt og er meget arbejdsomme. Vi kan godt lide at spille offensiv fodbold, og det er lykkedes rigtig godt de seneste par år, siger Per Frandsen til bold.dk. 

52-årige Per Frandsen har også været cheftræner for AB og HB Køge samt Brøndbys U19-hold. 

Som spiller blev Per Frandsen blandt andet noteret for hele 134 Premier League-kampe samt 23 danske A-landskampe. 

Der er topkamp på menuen i næste runde, da Hvidovre IF får besøg af Vejle Boldklub 30. september.  

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 11. runde

FT

HIF

1 - 1

VB

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0