IBV Vestmannaeyjar -Ung dansk angriber tager to år i Island
2016-02-01 09:43:50
Foto: Getty Images

Ung dansk angriber tager to år i Island

Mikkel Maigaard har takket ja til en toårig aftale med den islandske klub IBV, som danskeren satser på skal spille med i toppen af rækken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den tidligere Esbjerg-spiller Mikkel Maigaard har efter en særdeles vellykket prøvetræning, hvor han blandt andet lavede hattrick i en testkamp, nu lavet en toårig aftale med den islandske klub IBV.

Han havde andre muligheder, men er godt tilfreds med sit valg.

- Det var den mulighed, der passede mig bedst. Klubben har store ambitioner, og jeg kan se mig selv udvikle mig som spiller deroppe, siger Maigaard til bold.dk og fortsætter:

- Klubben ligger på sin egen selvstændige ø, så vi skal flyve til alle udekampene. Det er lidt specielt, men det er en meget ambitiøs klub, der gerne vil lege med i toppen. De har hentet to-tre nye spillere og satser vist også på at hente en målmand og en angriber mere, så vi er godt dækket ind.

Patrick Pedersen blev i 2015 den første danske ligatopscorer i Island og blev denne vinter solgt til norske Viking, og Maigaard kunne være et bud på en ny danskmålmager i islandsk fodbold.

- Formålet for mig er at spille en masse kampe og udvikle mig på den måde. Jeg går selvfølgelig efter at score så mange mål som muligt, men jeg tror ikke, jeg bliver topscorer som offensiv midtbane, siger Maigaard.

20-årige Maigaard har 13 kampe og tre mål for de danske U-landshold på sit CV.

mikael@bold.dk


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0