2023-03-30 11:17:04

Vito har spurgt Rygaard til råds om tilvænning: Troede det var nemmere

Vito Hammershøy-Mistrati fortæller, at han troede, at det vil være nemmere at falde til i Norrköping, og han har derfor spurgt Mikkel Rygaard til råds.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Allsvenskan - 1. runde

FT

NOR

1 - 1

SIR

I slutningen af januar skiftede Vito Hammershøy-Mistrati fra rumænske Cluj til svenske Norrköping, hvor Glen Riddersholm er træner.

I et interview fortæller den tidligere Randers-spiller, at det har taget længere tid end ventet at tilpasse sig til livet i Sverige.

- Jeg vil sige, at det har taget tid at tilvænne sig til spillestilen, principperne, metoderne og løberuterne, og det er først nu, jeg er der.

- Jeg troede, at det ville være nemmere, men jeg er samtidig 100 procent sikker på, at jeg er et rigtig godt match for IFK. 

- Det er kun et spørgsmål om tid, før det løser sig. Det kan handle om noget så simpelt som at score det første mål. Det kan ofte bryde isen, siger Vito Hammershøy-Mistrati til NT-sporten ifølge footbolltransfers.

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Vito har spurgt Rygaard til råds om tilvænning: Troede det var nemmere
Foto: IFK Norrköping

Norrköping-spilleren fortæller også, at han har spurgt Mikkel Rygaard, der i sidste sæson var med til at vinde det svenske mesterskab med Häcken, til råds. 

- Han kom fra Polen til Häcken og havde haft seks måneder, eller endnu mere, uden kampe. Jeg spurgte, hvor lang tid det tog ham at finde sit niveau igen, og hans svar var, at det løste sig, da ligaen begyndte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han lod opstarten være en måde at komme i form på, og det var præcis sådan, at det føltes for mig. Jeg håber, det bliver det samme for mig, siger siger Vito Hammershøy-Mistrati til NT-sporten ifølge footbolltransfers.

På søndag skal Norrköping i aktion mod IK Sirius, når sæsonen i Allsvenskan starter.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Allsvenskan - 1. runde

FT

NOR

1 - 1

SIR

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce