2023-02-07 09:51:12

Vito tror på fremgang i Norrköping: Vigtigt med tålmodighed

Vito Hammershøy-Mistrati har stor tro på Glen Riddersholm, og han beder derfor fansene om at have tålmodighed med processen i Norrköping. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

NOR

1 - 2

VFF

Vito Hammershøy-Mistrati skiftede denne vinter tilbage til Skandinavien, da han satte sin underskrift på en aftale med svenske IFK Norrköping. 

Dermed har Hammershøy-Mistrati fået Glen Riddersholm som ny cheftræner, og midtbanespilleren har stor tro på landsmandens evner. 

Riddersholm kom til Norrköping i august, og han formåede at holde traditionsklubben i den bedste række efter en skidt start på sæsonen.

Norrköping endte som nummer 12 i Allsvenskan, dermed var det en sæson under par, men Hammershøy-Mistrati tror på en bedre sæson i 2023. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Allsvenskan -Vito tror på fremgang i Norrköping: Vigtigt med tålmodighed
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

- Jeg håber, fansene er tålmodige. Jeg tror 100 procent på, at hvis Glen og staben får den tid, vi har brug for, vil de gøre gode ting. Jeg ved godt, at der ikke er tålmodighed i fodbold, men jeg synes, det er vigtigt, siger han til Norrköping Tidningar og fortsætter med at henvise til dansk fodbold:

- Silkeborg hentede sin træner, da de var i den næstbedste række i Danmark, rykkede op og har holdt fast i det. Nu spiller de fantastisk, og de har et mindre budget, udtaler danskeren. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vito Hammershøy-Mistrati har skrevet en treårig aftale med IFK Norrköping, han er kommet til klubben fra CFR Cluj i Rumænien. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

NOR

1 - 2

VFF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0