2022-11-24 21:02:01

Irans Queiroz giver igen: Spørg Southgate om Afghanistan

Carlos Queiroz antydede på et pressemøde torsdag, at verdens journaliststand lægger en vis dobbeltmorale for dagen i deres dækning af de politiske anliggender i Mellemøsten.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

WAL

0 - 2

IRA

Irans landstræner Carlos Queiroz er ikke bleg for at trække en overskrift eller to.

Det taktiske overhoved for det borgerkrigsramte Iran tog torsdag til genmæle mod mange af de politiske spørgsmål, som portugiseren tydeligvis føler, har taget overhånd under det kontroversielle VM i Qatar.

Under pressemødet gendrev Carlos Queiroz vigtigheden af pressefrihed, men han gjorde det klart, at han følte, tiden var kommet til, at hans trænerkolleger blev stillet flere spørgsmål omkring politiske anliggender i verden.

På vej ud fra pressemødet udfordrede portugisiske Queiroz BBC journalisten Shaimaa Khalil med følgende ord.

Artiklen fortsætter efter billedet

Iran -Irans Queiroz giver igen: Spørg Southgate om Afghanistan
Foto: Fadel Senna/AFP/Ritzau Scanpix

- Hvorfor spørger du ikke de andre trænere? Hvorfor spørger du ikke Gareth Southgate: Hvad synes du om England og USA, som forlod Afghanistan og alle kvinderne der alene?

Spørgsmålet fra Queiroz kom, efter Khalil havde spurgt den iranske angriber Mehdi Taremi, hvorvidt han havde et budskab til de mange iranere, som lige nu protesterer mod styret i den islamiske republik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Iran fik en del opmærksomhed, da holdet afholdt sig fra at synge med på deres nationalsang i protest mod landets regering.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 2. runde

FT

WAL

0 - 2

IRA

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0