2022-06-14 19:00:02

Folk strømmede til fest i Ishøj: Fed kulisse

Der var 600-800 tilskuere på plads, da Ishøj holdt oprykningsfest til 3. division mod Greve, og kulissen var megafed, siger Christian Offenberg til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ishøj IF har længe haft en ambition om at kunne kalde sig divisionshold, men nu er det en realitet. 

Erdogan Aslans tropper skal i næste sæson forsøge at bide skeer med 3. division. 

I lørdags strømmede folk til for at se Ishøjs opgør mod Greve i Danmarksserien, der endte 2-2. Ishøj havde allerede sikret sig billetten til 3. division efter sejren over B 1903. 

Ishøj anslår, at der var omkring 800 personer på lægterne, da det var på sit højeste. 

Ishøj-profilen Christian Offenberg siger til bold.dk, at den store opbakning var med til at skabe en fremragende kulisse.

- Det var en dejlig forløsning. Det var, hvad vi havde håbet og satset på. Inden sæsonen snakkede vi om, at det var vores helt klare mål. Vi startede utrolig skidt, men her de seneste to måneder har vi haft fuldstændig styr på det. 

- Der har vel kun været en uafgjort i de seneste otte kampe, så det er rimelig stabilt, så det er også fuldt fortjent, at det er os, der rykkede op. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kunne I mærke den store opbakning?

- Vi vidste godt, at det blev kaldt en oprykningsfest, selvom vi først har sidste kamp på lørdag. Det var vores sidste hjemmekamp, så vi vidste godt, at der ville komme mange mennesker. Der var spisning bagefter, og der var en megafed kulisse og så lige mod Greve. Vi var sikret, men vi har ikke været prangende mod Greve.

Den rutinerede angriber siger, at Ishøj har haft en fremragende offensiv i denne sæson, og så er truppen god og homogen, så det har været en stor fornøjelse at være en del af, siger 34-årige Offenberg. 

Ishøj-spillerne fik fejret det efter Greve-kampen, men den store fest er på lørdag efter kampen mod Brønshøj. 

- Vi var nede at spise lidt mad efter kampen, men festen er først på lørdag efter den sidste kamp, hvor vi tager ned i klubhuset og spiser. Det var sidste hjemmekampsfest, men det er først på lørdag, at vi fejrer igennem, siger Christian Offenberg til bold.dk. 

Ishøj er ni point foran Greve i Danmarksserien Pulje 1. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0