2023-05-19 08:57:10

Ishøj henter tidligere Champions League-profil: Mødte ham i fitness

Ishøj IF har sikret sig noget af en kapacitet, da klubben har formået at hente Nabil Dirar, der har et voldsomt CV. Han er blandt andet blevet fransk mester, stået i Champions League-semifinalen og spillet på hold med Kylian Mbappé. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tidligere Champions League-semifinallist og Ishøj IF rimer normalt ikke på hinanden, men 3. divisionsklubben har præsenteret noget af en bombe. 

37-årige Nabil Dirar har nogle flotte meritter, da han kan skrive marokkanske landsholdskampe samt opgør for Fenerbahce og Monaco på CV'et. 

I 2017 var han en del af Monaco-mandskabet med holdkammerater som Kylian Mbappé og Radamel Falcao, der dystede mod Juventus i Champions League-semifinalen, men nu skal han tørne ud i den danske 3. division.

Ishøj-cheftræner, Erdogan Aslan, siger til bold.dk, at det tidligere Champions League-profil er bosiddende i Danmark, og klubben kom i kontakt med kantspilleren ved et tilfælde.

- Nabil er blevet gift med en dansk pige. Han er flyttet til Albertslund og har boet der i et halvt års tid. Så var der nogen, der havde hilst på ham i et fitnesscenter. 

- Han er jo et rimelig kendt ansigt, og de snakkede med ham. Vores holdleder mødte ham tilfældigt til noget fitnesstræning og fik snakket sammen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Ishøj henter tidligere Champions League-profil: Mødte ham i fitness
Foto: Ishøj IF

- Han spurgte Nabil, om han ikke ville træne med, og han har savnet fodbold, fordi det var et år siden, at han havde trænet fodbold. Han ser fin ud. Han er dog 37 år og har ikke spillet fodbold i noget tid. 

- Man kan godt se, at han kan noget ekstraordinært. Vi har spurgt, om han havde lyst til at give den en skalle efter sommer, og det har han. Det er sådan, som klubben har hentet ham. Vi har ikke været hele Europa rundt, siger Erdogan Aslan til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aslan oplyser til bold.dk, at klubben har skrevet en kontrakt med ham, der gælder til sommeren 2024, og han kommer til at være med i de sidste kampe af 3. division. 

Ishøj IF er nummer fire i 3. division.

Dirar står noteret for 46 landskampe for Marokko. 

Marokaneren har senest spillet for SC Chabab Mohammedia i hjemlandet, men han har været uden kontrakt siden november 2022.

36 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce