2022-10-02 06:30:02

Profil roser Ishøj: FCK var selvfølgelig toppen af poppen

Saban Özdogan siger til bold.dk, at det var toppen af poppen at være i FC København. Ishøj-profilen mener dog, at 3. divisionsklubben kan noget specielt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

bold.dk i Ishøj: 

Som ung var Saban Özdogan et stort talent i FC København, og han nåede at spille både Superliga-kampe og et enkelt Champions League-kvalifikationsopgør, inden han forlod hovedstadsklubben i januar 2012.

De seneste tre år har Özdogan dog været en del af Ishøj IF. Selvom Ishøj IF og FCK er to forskellige størrelser, så er der alligevel nogle ligheder, hvis man ser på det sociale og gode fællesskab. 

Saban Özdogan siger til bold.dk, at hvis man ser bort fra FC København, så er Ishøj det sted, hvor han har haft det bedste fællesskab med spillerne.

- Jeg har været i to-tre klubber, men Ishøj er klart den bedste klub, som jeg har været i, hvis man tager faciliteterne, omgivelserne og menneskerne i klubben. Vi spiser efter træning tirsdag og torsdag, og vi laver nogle aftener, hvor vi ser fodbold, så nogle gange er vi her til klokken 22.30, selvom man har en familie. Det er bare fedt og skide-hyggeligt.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Profil roser Ishøj: FCK var selvfølgelig toppen af poppen
Foto: Lalephotograhy

Hvordan er det at være Ishøj i forhold til FCK?

- Du lever af at spille fodbold i FC København kontra her, hvor folk kommer direkte fra arbejde og skal ud på træningsbanen. Der er kæmpe forskel, men når man tager i betragtning af, at det var en Danmarksserie-klub, da jeg kom til, og de her forhold. Det har jeg ikke set andre steder. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var selvfølgelig toppen af poppen i FCK, men efter det er det klart herude. Jeg tror ikke, at man finder noget, der er i nærheden i 3. division og ned efter, siger Saban Özdogan til bold.dk.

Udover Ishøj IF og FC København har Özdogan været en del af Avarta, Svebølle og Holbæk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0