2022-09-25 20:33:01

Italien-stjerne: Jeg tror at genopbygningen er startet

Jorginho tror efter sejren over England, at Italiens genopbygning er påbegyndt med et positivt udgangspunkt nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

UNG

0 - 2

ITA

- Jeg følte noget anderledes i den kamp, og jeg tror, at genopbygningen er startet. Nu er vi nødt til at fortsætte ned ad den her vej. 

Sådan lyder ordene fra Jorginho ifølge Football Italia ovenpå Italiens 1-0-sejr hjemme i Milano over England, som man i sommeren 2021 også slog i EM-finalen. 

Sejren faldt efter en periode i italiensk landsholdsfodbold, hvor det efter triumfen ved EM nærmest kun er gået ned ad bakke ved blandt andet endnu engang ikke at kvalificere sig til VM. 

Mange nye spillere er hertil blevet introduceret på holdkortet, men mod England var der en fornyet gnist at spore på Azzuri-mandskabet, som i kampen spillede med en treback-kæde som noget nyt, hvilket Jorginho også fandt brugbart. 

Artiklen fortsætter efter billedet

UEFA Nations League A -Italien-stjerne: Jeg tror at genopbygningen er startet
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

- Det er godt at have et alternativ, som vi kan skifte til under en kamp eller under en turnering. Nogle spillere er vant til at spille 4-3-3 på klubniveau, andre med tre forsvarsspillere, så jeg synes helt sikkert systemet er brugbart. 

- Det er spændende for nutiden og fremtiden, jeg befandt mig godt i det. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter alt hvad der er sket, det har været en kamp, men kampen mod England tændte os virkelig og gav os ekstra motivation. Jeg prøver at lære fra tidligere fejl og skuffelser, hvilket også er, hvad træneren siger til de nye spillere, der er med. 

Italien kan mandag spille sig på gruppens førsteplads i Nations League, hvis man kan formå at slå Ungarn i Budapest, som højst overraskende fører gruppen, som Tyskland også befinder sig. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Nations L. A - 6. runde

FT

UNG

0 - 2

ITA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0