2022-09-15 21:28:36

750 kroner mangler: Jammerbugts konkurs bliver ikke efterset

Jammerbugt FC's klubejer Klaus-Dieter Müller har ikke indbetalt kæreafgiften på 750 kroner, og derfor har landsretten afvist at behandle kæringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sagen om Jammerbugt FC's triste skæbne har taget en ny drejning.

Torsdag er det kommet frem, at den kontroversielle klubejer Klaus-Dieter Müller, der oprindeligt kærede konkursbegæringen, ikke har betalt den nødvendige kæreafgift på 750 kroner, hvorfor landsretten har afvist at behandle konkurssagen.

Overfor Nordjyske forklarer Palle Møller Jørgensen, som er kurator for boet, at han onsdag aften modtog et udskrift, hvoraf det fremgik at afgiften var ubetalt.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jammerbugt FC -750 kroner mangler: Jammerbugts konkurs bliver ikke efterset
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- I princippet kan ejeren indbetale de 750 kroner, og så kan landsretten alligevel vælge at tage sagen op. Men for at afværge konkursen skal landretten så omgøre byrettens afgørelse. Endelig kan ejeren også indbetale de penge, der skyldes, og så vil konkursen blive annulleret, uddyber advokaten.

Det betyder altså, at konkursen efter alt at dømme er uigenkaldelig, da chancen for at pengene kommer er små.

Jammerbugten er som følge af den erklærede konkurs blevet taberdømt med 0-3 i de resterende kampe i 2. division resten af året. Til sommer kan de starte op på ny i Jyllandsserien.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0