2022-09-06 15:40:00

Jammerbugt FC-ejer kærer konkursbegæring

Jammerbugt FC's tyske ejer Klaus-Dieter Müller har kæret konkursbegæringen, og det er derfor op til landsretten at afgøre, om klubben går konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er op til landsretten at afgøre, om Jammerbugt FC går konkurs.

Det står klart, da den nordjyske klubs ejer Klaus-Dieter Müller har kæret konkursbegæringen, der blev afgjort for to uger siden.

Vicedirektøren i Spillerforeningen, Allan Reese, bekræfter kæringen over for Nordjyske.

- Nu er det op til landsretten at tage stilling til det. Det stiller ikke os anderledes end, at der er mange millioner i gæld til Jammerbugt FC, om det her ApS bliver vækket til live eller ej. 

- Det kommer til at koste mange millioner at køre videre, og for hver dag bliver det dyrere. Chancen for, at det kan lade sig gøre, er tæt på nul, siger Reese.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jammerbugt FC -Jammerbugt FC-ejer kærer konkursbegæring
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Jammerbugt FC er blevet begæret konkurs af Spillerforeningen på baggrund af manglende løn til spillere og den forgangne sæsons cheftræner.

For to uger siden blev klubben erklæret konkurs i skifteretten i Hjørring, men eftersom Klaus-Dieter Müller har kæret konkursbegæringen, fortsætter sagen nu i landsretten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klaus-Dieter Müller udtalte efter skifterettens dom, at Spillerforeningen var i stand til at ødelægge klubber uden nogen respekt for sporten.

Desuden har den tyske ejer gennem hele forløbet givet udtryk for, at han agter at betale diverse kreditorer, således klubben kan komme på rette køl og køre videre.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0