2022-11-28 22:05:07

Bombe i Juve-ledelsen: Hele bestyrelsen træder tilbage

Hele Juventus' bestyrelse har besluttet sig at træde tilbage efter et krisemøde. Det bekræfter klubben selv. Maurizio Scanavino er ny administrerende direktør.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ARS

0 - 2

JUV

Hele bestyrelsen i Juventus træder tilbage forud for en ekstraordinær generalforsamling i slutningen af december. Det skriver klubben selv i en pressemeddelelse.

Juventus kunne i 2021/22-sæsonen præsentere et rekordstort tab på næsten 1,9 milliarder kroner. Det skulle have været drøftet på et aktionærmøde i sidste uge, men det er blevet udskudt til 27. december grundet en efterforskning fra den italienske børskommision.

Dermed er højtprofilerede personer som vicepræsidenten, den forhenværende midtbanestjerne Pavel Nedved, og præsident Andrea Agnelli, som har siddet på posten siden 2010, fortid i klubben ganske snart.

Tilbagetræden er sket efter et krisemøde mandag. Den kommer angiveligt i kølvandet på en undersøgelse fra CONSOB, som er navnet på den italienske børskommission.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie A -Bombe i Juve-ledelsen: Hele bestyrelsen træder tilbage
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix

Juventus har været under efterforskning for fejlagtig kommunikation og snyd i bogholderiet, da klubbens spillere i 2020 angiveligt gav afkald på fire måneders løn.

Anklagen lyder således, at spillerne kun har givet afkald på en måneds løn og efterfølgende er blevet betalt ud fra private aftaler. Da dette er i strid med udmeldingen til børsen, kan loven være blevet overtrådt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale om følgende bestyrelsesmedlemmer:

Andrea Agnelli (Præsident)
Pavel Nedved (Vicepræsident)
Maurizio Arrivabene (Administrerende direktør)
Laurence Debroux
Massimo Della Ragione
Kathryn Fink
Daniela Marilungo
Francesco Roncaglio
Giorgio Tacchia
Suzanne Heywood

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

ARS

0 - 2

JUV

28 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0