2022-05-20 09:00:02

Karlslunde i vild stime: Havde chancer til 6-0

Karlslunde har ikke tabt i de seneste ni opgør i 3. division, og mod Herlev vandt klubben 4-1. Julius Lip siger til bold.dk, at holdet havde mulighed for at vinde 6-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 28. runde

FT

ROS

2 - 1

KIF

Karlslunde har for alvor fundet melodien i 3. division. 

I de seneste ni kampe i 3. division har mandskabet nemlig fået point, og det har betydet, at klubben har kravlet op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Senest vandt Karlslunde med 4-1 over bundholdet Herlev, men sejren kunne have været meget større. Karlslunde-spiller Julius Lip siger til bold.dk, at cifrene snildt kunne have været 6-0.

- Det var en meget låst første halvleg, hvor vores pasningsspil ikke sad, som det plejer. Vi jappede det lidt og var lidt paniske i forhold til, at vi gerne ville hurtigt foran. Vi jagtede de tre point mod rækkens bundhold, men vi fik ikke det rigtige udtryk i første halvleg. 

- I anden halvleg var vi mere rolige på kuglen og fik kørt dem trætte via meget boldbesiddelse qua dybe løb bag deres bagkæde. Det var også det, der gjorde, at vi scorede det første mål, som jeg lavede, men også tredje og fjerde mål. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Karlslunde i vild stime: Havde chancer til 6-0
Foto: Privat

- Jeg synes, at vi fik rettet ind i pausen, og så fik vi spillet dem godt ud i anden halvleg, og det manifesterede ved det første mål. Derefter var det kun et spørgsmål om størrelsen på sejren. Vi havde chancer til både 5- og 6-0, men så fik de scoret en sidste pind i overtiden, siger Julius Lip til bold.dk. 

Fantastisk god stemning

Artiklen fortsætter efter annoncen

Julius Lip skiftede inden forårets kampe til Karlslunde fra HIK, og han er blevet taget rigtig godt imod. Han mener, at holdet har så stor kvalitet, at spillerne kan spille med i toppen af 3. division, men efteråret var hårdt for Karlslunde.

- I vinter kom jeg til en klub, der fuldstændig havde ødelagt Danmarksserien i den seneste sæson, men klubben havde måske lidt glemt, hvordan man vandt fodboldkampe i efteråret. Jeg skal ikke kunne sige, hvad den præcise barriere har været, men et eller andet har der været. Det er nogle super dygtige gutter, som jeg spiller på holdet, som alle har niveauet til minimum toppen af 3. division, særligt når vi arbejder sammen som hold. 

- Nu har vi ni ubesejrede kampe i streg, så stemningen er fantastisk god i omklædningsrummet. Det handler om at udnytte hinandens forcer og styrker, og så er det ringe i vandet, når man tager selvtilliden ind til den nye kamp med sejre i bagagen. Så kommer nogle ting bare lettere, når man tager den selvtillid med weekend efter weekend, siger Julius Lip til bold.dk.

Den 24-årige angriber tilføjer ligeledes, at han har en stor tro på, at Karlslunde nok skal klare skærene i 3. division. Det kræver, at mandskabet bliver ved med at vise høj kvalitet, og han anser hjemmekampene mod Vanløse og Young Boys FD for meget vigtige. 

Næste opgør for Karlslunde IF er mod Roskilde KFUM på udebane på lørdag 21. maj. Karlslunde har lige nu et point ned til Vanløse, der er under stregen, mens Young Boys topper kvalifikationsspillet i 3. division med to point ned til Karlslunde. Det mangler fem runder. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 28. runde

FT

ROS

2 - 1

KIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0