2022-06-27 12:30:02

Tidligere HB Køge-spiller forlader ny DS-klub

Gustav Gjøg siger til bold.dk, at han er fortid i Karlslunde efter nedrykningen til Danmarksserien. Han ønsker at spille i minimum 3. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gustav Gjøg har i denne sæson gjort sig i 3. division, hvor han sammen med resten af Karlslunde-mandskabet har kæmpet en brav kamp for at overleve. 

Den mission lykkedes dog ikke, og derfor må Karlslunde igen en tur ned i Danmarksserien. Turen ned i Danmarksserien bliver dog uden Gjøg. 

Den 25-årige back siger til bold.dk, at han forlader Karlslunde, da Gjøg gerne vil prøve kræfter med divisionsfodbold igen.

- Jeg tror, at meget af det handler om, at jeg har ambitioner om at spille på højere niveau i hvert fald 3. division. 

- Det er den hovedsagelige begrundelse. Jeg har ikke spillet i Danmarksserien, og jeg føler stadig, at jeg sagtens kan være med på 3. divisionsniveau i hvert fald. Jeg bestræber mig efter at finde en klub på det niveau, siger Gustav Gjøg til bold.dk.

Har der været noget interesse allerede nu?

- Ja, jeg har snakket med nogle, men der er stadig ferie. Jeg har også snakket med andre Danmarksserie-klubber, men min interesse er 100 procent at finde noget i 3. division. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er det på 2. eller 3. divisionsniveau?

- Det har været fra 3. division. 

Gjøg fortæller, at han har haft en rigtig god tid i Karlslunde. Han skiftede til Karlslunde i sommeren 2021.

- Overordnet set har det været rigtig fint. Jeg har været utrolig glad for det. Det er et utrolig godt omklædningsrum. Det har været dejligt at være en del af et hold med store ambitioner. Nu er det anden gang, at jeg spiller for et oprykkerhold. 

- Jeg spillede i Holbæk inden. Holdet havde nogle ambitioner, og det var lige ved og næsten, men jeg har været glad for det. Det er nogle gode gutter, en god træner og et godt miljø. 

- Det er sindssygt dejligt. Det var en god sidste halvsæson, hvor vi vandt mange kampe, siger Gustav Gjøg til bold.dk, der tilføjer, at han går meget op i at finde det rette match. 

Backen fik 28 optrædener for Karlslunde i den netop overståede 3. division. 

Gustav Gjøg har også en fortid i Brøndby, HB Køge, Frem og Holbæk.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0