Sydbank Pokalen -Hübertz laver aftale med serie 1-klub
2010-09-17 11:14:56
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Hübertz laver aftale med serie 1-klub

Ikke meget tyder på, at Poul Hübertz vender tilbage til topfodbolden. Den 34-årige angriber spiller således for serie 1-klubben KFUM resten af efteråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

33-årige Poul Hübertz har spillet i et hav af både danske og udenlandske klubber i løbet af en lang karriere. I foråret hed arbejdsgiveren FC Roskilde, som angriberen var med til at sikre klubben endnu en sæson i 1. division.

Siden har Hübertz så forsøgt at få kontrakt et andet sted, men det er ikke lykkedes for spilleren, der har fødselsdag på tirsdag. I stedet har han indgået en aftale med serie 1-klubben KFUM fra Roskilde, og en helt delt tyder på, at det dermed er slut med topfodbold.

- Jeg har talt med et par klubber, men en kontrakt er det ikke blevet til. Nu har jeg så fået fuldtidsjob som sælger, og det vil jeg gerne give chancen fuldt ud. Samtidig synes jeg stadig, at det er sjovt at spille fodbold, så nu bliver det på den her måde. I hvert fald her i efteråret, siger Hübertz til Roskilde Avis.

- Jeg har en familie at tage hensyn til, og endelig er der det aspekt, at jeg fylder 34 år i næste uge. Det vil sige, at jeg har nået en alder, hvor det efterhånden bliver sværere at komme i form efter et afbræk fra topfodbold, fortsætter han.

Spillere som Niklas Thorsgaard og Martin Heinze er allerede at finde på det stærke serie 1-manskab.


Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

32 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0