2022-09-27 09:30:01

Patrick Da Silva overvejer fremtiden: Udelukker DK

Patrick Da Silva har kontraktudløb med KI Klaksvik ved årsskiftet, og han er åben for at blive. En retur til Danmark er ikke planen, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Betrideildin - 24. runde

FT

RUN

0 - 3

KLA

Den tidligere Superliga-spiller Patrick Da Silva har stor succes i færøsk fodbold. 

Han har netop vundet mesterskabet med KI Klaksvik på flot vis med en øjeblikkelig margin på hele 15 point med fire runder igen. 

Backens kontrakt står dog til at udløbe ved årsskiftet, og der er ikke kommet en afklaring på fremtiden endnu. 

Patrick Da Silva siger til bold.dk, at han er åben for at blive i den færøske mesterklub. Samtidig fortæller backen, at det ikke er aktuelt at vende hjem til Danmark.

- I 2021 spillede jeg bare i Danmarksserien (for Tårnby FF, red.) og fik nogle øl i weekenden, så vi tog bare et år til at starte med for at se hinanden an og for at se, om det var noget, som jeg ville. Vi må se her i vinterpausen, om vi kan blive enige om en aftale mere, eller hvad skal ske. Det bliver interessant, siger 27-årige Patrick Da Silva til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Betrideildin -Patrick Da Silva overvejer fremtiden: Udelukker DK
Foto: KSI Klaskvik

Er du åben for at blive?

- Ja, jeg har sagt til dem, at jeg er åben over for det. Hvis vi kan blive enige om diverse ting og kontrakten, så er jeg helt klart åben over for det, og det ved de også godt, så det er fint. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvilke ambitioner har du? Du har jo fået en ny chance?

- Nu er jeg også snart 28 år, så det handler om at få nogle oplevelser. Heroppe er der gode muligheder for det. Hvis vi kan komme i et europæisk gruppespil, vil det være sindssygt fedt, og chancerne er der. 

- Vi spillede lige op med Bodø i den her sæson, og der var nok ikke mange, der havde regnet med det, og vi var ved at gå videre. Jeg tror til næste år, hvis vi eventuelt får en seedning i Europa, så er der sindssygt store muligheder for et gruppespil. Det er der måske ikke andre steder, hvor jeg kan tage hen. Det lokker og gør, at man kan tage et år mere. 

Hvad med et eksotisk eventyr?

- Jeg er åben for det. Hvis der kommer noget, som jeg ikke kan sige nej til, men jeg vil ikke gøre det for enhver pris. Det er ikke nemt at tage et fremmed sted hen, hvis tingene ikke spiller, men skulle det rigtige tilbud komme, så vil jeg gøre det. 

Er Danmark en mulighed?

- Nej, det er ikke planen. Det er der mange grunde til. Jeg har også spillet der i så mange år. Så skulle det være i Sverige eller Norge, hvis det skulle være i Skandinavien. Nu må vi se, hvad der kommer til at ske til vinter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Træneren gav ham en chance mere

Den tidligere Brøndby-, Lyngby- og FC Nordsjælland-spiller er meget lykkelig for, at KI Klaksvik har givet ham muligheden, og han har et godt forhold til KI Klaksvik-træneren Mikkjal Thomassen.  

- Det har betydet sindssygt meget. Jeg havde en snak med træneren, inden jeg kom, som forklarede, hvordan tingene var. Han sagde også, at folk fortjener en chance mere, og de ville sindssygt gerne have mig herop. De prøvede faktisk at få mig herop et halvt år før i forrige sommer, hvor jeg ikke helt vidste, om jeg skulle spille professionel fodbold igen. 

- Så fik vi en snak mere, og han fik mig overbevist om, at det kunne blive rigtig godt, og det er der ingen tvivl om, at det er blevet. Jeg er sindssygt taknemmelig for det, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg er taget herop, siger Patrick Da Silva til bold.dk, der tilføjer, at han er dialog med den færøske klub i øjeblikket.

Patrick Da Silva kan skrive hele 90 Superliga-kampe på CV’et med to mål og seks assists til følge. Den danske back har i denne sæson spillet 32 kampe for den færøske mesterskab og har leveret et mål og seks assists. 

Backen skiftede til KI Klaksvik i december 2021. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Betrideildin - 24. runde

FT

RUN

0 - 3

KLA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0