2022-06-01 13:23:17

Kolding IF forlænger med Patrick Tjørnelund

Patrick Tjørnelund og Kolding er blevet enige om at forlænge samarbejdet. Tjørnelund har onsdag skrevet under på en aftale frem til sommeren 2024. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 31. runde

FT

MID

3 - 2

KIF

I sommer tog Patrick Tjørnelund turen fra Esbjerg til Kolding, dengang satte den unge forsvarer sin underskrift på et etårig aftale. 

Nu er parterne blevet enige om at forlænge kontrakten, den nye aftale løber frem til sommeren 2024. 

Forlængelsen vækker stor glæde hos Kolding-træner Kristoffer Wichmann, som mener, at Tjørnelund har gjort sig fortjent til en ny aftale. 

- Fra den allerførste dag kunne vi se på Tjørne, at han havde det helt rigtige mindset samt nogle store fodboldmæssige kvaliteter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Kolding IF forlænger med Patrick Tjørnelund
Foto: Kolding IF

- Han arbejder stenhårdt til træning, er målrettet og dedikeret og et menneske, der bidrager virkelig positivt til den kultur, vi har her i Kolding IF. Alt det lagt sammen med både hans vildt høje bundniveau og endnu højere topniveau gør, at han har gjort sig yderst fortjent til en forlængelse, afslutter Kolding-træneren. 

Hovedpersonen selv glæder sig da også over at skulle fortsætte i den hvide trøje. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min første sæson har været rigtig fremadgående. Jeg har udviklet mig, som jeg gerne vil, og det har vist sig på banen også. Jeg glæder mig vildt meget til at skulle fortsætte her i Kolding IF. Det er et fedt hold at spille på, og som gruppe skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at komme op i den sjove ende af tabellen, fortæller Tjørnelund. 

Patrick Tjørnelund har i sin debutsæson spillet 31 kampe for Kolding. Det er blevet til et enkelt mål og to assists for den 20-årige back.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 31. runde

FT

MID

3 - 2

KIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0