2023-03-21 11:22:01

Kolding-profil måtte udgå med grim skade: Gav selvfølgelig lidt uro

Kolding-profilen Thomas Mikkelsen måtte lade sig udskifte med en grim skade mod Thisted FC i 2. division, og det ærgrer cheftræner Kristoffer Wichmann sig over. Kolding IF vandt dog opgøret.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

KIF

1 - 0

THI

90'
1 0
Anton Pedersen
Mål

Thomas Mikkelsen har været en af de store profiler for Kolding IF i denne sæson, men nu venter der nok en længere pause for den 33-årige offensivspilleren. 

Den tidligere Superliga-spiller pådrog sig nemlig en grim skade i opgøret mod Thisted, og det tvang Kolding IF til at foretage en udskiftning. 

Cheftræner Kristoffer Wichmann siger til klubbens hjemmeside, at han er ked af, at Mikkelsen måtte forlade banen. 

Kolding fik dog løst opgaven flot, synes han. Wichmanns tropper vandt nemlig med 1-0.

- Først og fremmest var det godt at se vores hold og Thomas Mikkelsen den første halve time, som med lidt held let kunne have scoret lidt flere mål, inden at han måtte udgå. Vi lagde et virkeligt godt tryk på Thisted og fik mast dem i bund.

- At Thomas går ud med en skade, giver selvfølgelig lidt uro, det gør det altid, når noget det kører godt, og vi bliver nødt til at ændre det. Gameplanen ændrede sig ikke som sådan, andet end at vi prøvede at holde ved og holde i, og det gjorde Yao (Dieudonne) rigtig godt. Men med sådan en målscorer som Thomas har været i hele 2023, så er det selvfølgelig ærgerligt, at han ikke kunne spille mere.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Kolding-profil måtte udgå med grim skade: Gav selvfølgelig lidt uro
Foto: Breidablik

Tirsdag står Kolding IF over for HIK, og Wichmann mener, at holdet har udviklet sig i forhold til opgøret mod Brabrand. 

- Der hvor vi har rykket os fra Brabrand-kampen til denne her kamp, var, at vi holdt os i langt større stil til den måde vi spiller på, vores koncept. Det viste vi meget klart, især den første halve time. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når vi gør det, så er vi et uhyggeligt hold at spille imod, og vi viser både individuelt og som hold, hvilken karakter og klasse vi har, og det vil jeg også sige, at vi gjorde i alle 90 minutter.

- Holder vi os til vores stil, vores måde, vores udtryk, så er vi et hold, som alle skal tage seriøst, og nu handler det om at få generet kræfter til på tirsdag og gøre os klar til et rigtigt, rigtig godt HIK-hold, som er kommet godt fra start. 

- Vi gør klar til at trykke speederen i bund i 90 minutter hvor den skal have fuld power, og kan vi holde det, så bliver det en lang aften for HIK på Autocentralen Park, siger Wichmann. 

Kolding IF er nummer fem i 2. division. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

KIF

1 - 0

THI

90'
1 0
Anton Pedersen
Mål

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce