2022-10-05 14:14:01

Wichmann inden HIK-kamp: Vi skal have justeret

Kolding-cheftræner Kristoffer Wichmann siger, at mandskabet skal have forbedret nogle ting inden weekendens opgør mod HIK. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

HIK

2 - 2

KIF

Kolding IF fik kæmpet sig tilbage på 2-2 mod Frem efter at have været nede med 0-2. 

Kristoffer Wichmanns tropper indtager lige nu tredjepladsen i 2. division, og lørdag venter HIK, der er placeret i den modsatte ende af tabellen som næstsidst. 

Kolding-cheftræner Kristoffer Wichmann siger til klubbens hjemmeside, at det bliver anderledes for Kolding at spille på kunstgræs i Gentofte, men det passer holdet godt.

- Nu er det en kunstgræskamp, og så er der nogle andre ting ved det. Vi er normalt rigtig fine på kunstgræs, men ellers handler det om at få en masse af vores ting igennem og få justeret, så vi går endnu mere i takt, som vi gjorde i anden halvleg. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Wichmann inden HIK-kamp: Vi skal have justeret
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

- Vi gik ikke helt i takt og passede ikke helt ind i de ting, som vi gjorde, uden at det var helt forfærdeligt. Vi får justeret de ting, og så er vi klar til at tage til Gentofte for at vinde, siger Kristoffer Wichmann. 

HIK har indtil videre fået skrabet syv point sammen i ni kampe, mens Kolding har over dobbelt så mange med hele 18 point. Kolding er fire point efter B.93, der topper 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

HIK

2 - 2

KIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0