2021-10-13 17:15:00

Oke Akpoveta smutter fra finsk klub før tid

Den tidligere Brøndby-spiller Oke Akpoveta har forladt sin finske klub KPV, selv om sæsonen stadig er i gang. Han arbejder på svensk statsborgerskab og ny arbejdstilladelse i Finland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nigerianske angriber Oke Akpoveta har tidligere vist sig frem i dansk fodbold for klubber som Brøndby IF, Brønshøj og Lyngby, men på det seneste har Akpoveta tørnet ud i finsk fodbold.

Han kom til KPV i den næstbedste række fra saudiarabiske Al-Thoqbah denne sommer og har siden lynet ni gange i 13 kampe, hvilket har været medvirkende til at holde KPV oppe i den næstbedste række med to runder tilbage af sæsonen.

Men dem når den 29-årige angriber ikke at deltage i, meddeler KPV.

Akpoveta har nemlig fået lov til at forlade klubben og tage til Sverige, hvor han for tiden arbejder på at få svensk statsborgerskab, ligesom han arbejder på at forlænge sin arbejdstilladelse i Finland.

Han fortæller til KPV's hjemmeside, at det er meget muligt, at han vender tilbage og forlænger sin aftale med den finske klub, når alle papirerne er i orden.

Akpoveta spillede i Brøndby fra sommeren 2011 til januar 2014. Her rykkede han til aserbajdsjansk fodbold i et halvt år, før han vendte tilbage til Danmark, hvor Brønshøj hentede Akpoveta.

Siden gik turen til Lyngby, hvorefter Akpoveta tørnede ud for en række svenske klubber som blandt andet Helsingborg.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0