2022-10-04 11:38:01

Tidl. SL-keeper jagter stor asiatisk titel: Kæmpestort

Kevin Ray Mendoza og resten af Kuala Lumpur City FC-mandskabet har spillet sig til semifinalerne i AFC Cup, og det er historisk og kæmpestort, siger han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

AFC Cup - semifinale

FT

SOG

3 - 5

KLC

Den tidligere Superliga-målmand Kevin Ray Mendoza har stor succes i malaysiske Kuala Lumpur City FC.  

Tidligere har Mendoza fortalt til bold.dk, at hans popularitet eksploderede, da mandskabet vandt Malaysia Cup i november 2021.  

Sejren betød, at klubben kvalificerede sig til AFC Cup.

Nu har 28-årige Mendoza og co. spillet sig frem til semifinalerne i turneringen, der svarer til den asiatiske udgave af Europa League.  

Her skal Kuala Lumpur City FC møde Sogdiana fra Usbekistan.  

Kevin Ray Mendoza siger til bold.dk, at han er henrykt over, at klubben er nået så langt, da der allerede er blevet skrevet historie.  

Artiklen fortsætter efter billedet

AFC Cup -Tidl. SL-keeper jagter stor asiatisk titel: Kæmpestort
Foto: Kuala Lumpur City FC

- Det er rimelig vildt. Det er større end at vinde Malaysia Cup og at nå så langt uden for Malaysia. Det er historisk, siger Kevin Ray Mendoza til bold.dk.

En sejr i AFC Cup vil betyde meget for det malaysiske hold på mange parametre, mener Mendoza.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg kunne heller ikke have forestillet mig, at vi skulle have vundet Malaysia Cup dengang, og det har gjort ekstremt meget for klubben. Klubben er nu noget større, og vi kan økonomisk gøre nogle ting. Det betyder også noget for spillerne, at man kan vise sig frem. Det giver muligheder for alle også i forhold til at tiltrække fans og spillere. Det er kæmpestort.  

God modstander

Den danske målmand vurderer dog, at mandskabet er undertippet mod den usbekistanske modstander.

- Jeg har kigget på ranking af ligaer i Asien, og der ligger Usbekistan nummer fire, og vi ligger nummer otte, men det er kun fordi, mit hold og Johor har gjort det så godt, at vi ligger nummer otte. Vi er kommet over Thailand og Vietnam.  

- Vi har slået et hold fra Vietnam, Indien og Indonesien for at komme hertil. Før har vi også slået nogle fra Singapore. Normalt er vi ikke så højt på ranglisten. Når de ligger nummer fire, må de være ret gode, selvom jeg aldrig har spillet mod dem, siger Kevin Ray Mendoza til bold.dk.  

Mendoza og co. skal i aktion onsdag 5. oktober klokken 15 lokal tid.

Artiklen fortsætter efter indholdet

AFC Cup - semifinale

FT

SOG

3 - 5

KLC

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0