Ekstraklasa -Glad Nicki Bille tilbage efter langvarig skade
2017-01-23 15:20:18
Foto: Lech Poznan

Glad Nicki Bille tilbage efter langvarig skade

Nicki Bille er glad for endelig at være tilbage på træningsbanen efter at have tilbragt hele efteråret uden for med en lyskeskade.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nicki Bille blev i august ramt af en lyskeskade, der endte med at holde ham ude af resten af efterårssæsonen i posle Lech Poznan. Og det har været en svær periode for Bille, som dog endelig er tilbage på banen igen.

- Det var en meget alvorlig skade, jeg havde. Jeg har aldrig prøvet at sidde ude så længe, og det var ikke nogen behagelig periode. I mere end fire måneder har jeg ikke spillet fodbold, siger Nicki Bille til Lech Poznans hjemmeside.

- Nu er jeg tilbage, og jeg er glad for at komme til træning og røre bolden. Hver lejlighed, jeg har til at spille giver mig, giver mig en masse glæde. Nicki vender tilbage, og det bliver et stort comeback, siger Bille i vanlig kæk stil.

Nicki Bille har dog ikke travlt med at komme på 100 procent igen. Han vil ikke ende i et tilbagefald.

- Lige nu lever jeg fra dag til dag. Jeg havde en lang pause, og jeg skal bygge min fysik stille og roligt op igen, så jeg ikke får en ny skade. Jeg skal passe på mig selv, siger Nicki Bille.

Nicki Bille skiftede fra Esbjerg til Lech Poznan sidste vinter og nåede i denne sæson at optræde syv gange med to mål til følge, inden han røg på skadeslisten.


Foto: Lech Poznan

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0