2022-09-16 19:11:01

Rodgers om vraget profil: Har haft det svært

Den manglende spilletid for Caglar Söyüncü i Leicester skyldes blandt andet en dårlige periode med det tyrkiske landshold og en del småskader, forklarer manager Brendan Rodgers.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 8. runde

FT

TOT

6 - 2

LEI

Den tyrkiske landsholdsspiller Caglar Söyüncü var en profil for Leicester-holdet i de tre forrige Premier League-sæsoner, men i indeværende sæson har det ikke set godt ud for forsvarsspilleren, som ikke har spillet et eneste minut i Premier League.

I den seneste kamp mod Brighton var han ikke med i truppen. Leicester-manager Brendan Rodgers har tidligere udtalt, at Söyüncü "ikke har været i form".

I et nyt interview sætter manageren flere ord på situationen.

- Han er en fantastisk gut. Da jeg kom hertil, var Cags (Söyüncü, red.) fjerdevalg i midterforsvaret. Jeg kom i 2019, han beviste sig selv, jeg gav ham muligheden.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Rodgers om vraget profil: Har haft det svært
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han var fantastisk i den første sæson. Så har der været en blanding af flere ting; det gik ikke så godt på landsholdet, og han havde nogle skader. Så spillede han rigtig meget, fordi han var en af ​​mine eneste stoppere, som var fit. Det var virkelig svært for ham.

- Men han har aldrig været et problem. Han er en fantastisk fyr, arbejder hårdt, og når muligheden kommer, hvilket jeg er ret sikker på sker, ved han, at han skal være klar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Söyüncü kom til Leicester fra Freiburg i 2018.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 8. runde

FT

TOT

6 - 2

LEI

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0