2022-05-13 15:35:22

Fabinho er i spil til Liverpools CL-finale

Liverpool-manager Jürgen Klopp tror på, at skadet Fabinho kan nå at blive klar til Champions League-finalen mod Real Madrid, da det ser positivt ud med brasilianeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - finale

FT

CHE

5 - 6

LIV

Fabinho fik en kort dag på kontoret, da han efter blot en lille halv time blev skadet i Liverpools kamp mod Aston Villa og derfor var nødsaget til at blive udskiftet.

Liverpool har dog allerede meldt ud, at det ikke ser slemt ud med brasilianeren, men at han ikke når at blive klar til FA Cup-finalen mod Chelsea lørdag aften.

Der er dog stadig en stor finale i sigte, da Liverpool også er klar til Champions League-finalen mod Real Madrid den 28. maj, og manager Jürgen Klopp forventer, at Fabinho kan være med der.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Fabinho er i spil til Liverpools CL-finale
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han vil helt sikkert være tilbage til Champions League-finalen. Han er helt okay. 'Fab' er professionel, så han var naturligvis ikke glad for at blive skadet, det er klart, men han tager allerede kampen mod tiden op, om man vil. Det er sådan, det er.

- Det er ikke nok, hvis man først er klar fredagen før finalen, det skal være tirsdag eller onsdag eller noget i den retning, og det arbejder vi på, og vi er alle meget positive over for det. Så han er helt okay, lyder det fra Jürgen Klopp ifølge klubbens hjemmeside.

Tiden må så vise, om Fabinho kan nå at komme i spil til de to sidste Premier League-kampe, inden Champions League-finalen skal spilles.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Fa Cup - finale

FT

CHE

5 - 6

LIV

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0