2022-06-02 08:30:25

James Milner bliver hyldet: Får britisk orden

James Milner har en lang karriere bag sig med flere store øjeblikke, og nu er Liverpool-spilleren så blevet hyldet, da han er blevet tildelt den britiske MBE-orden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2002 har James Milner været at finde i engelsk fodbold, hvor han fik sin debut for Leeds. Siden da har englænderen været forbi Newcastle, Aston Villa og Manchester City.

Milner er i dag 36 år og på kontrakt hos Liverpool, hvor han kan se tilbage på en lang karriere, hvor han har vundet flere store titler.

Nu er der dog endnu mere at prale af for Milner.

Liverpool-spilleren er nemlig blevet hyldet for sin indsats i fodboldverdenen og inden for velgørenhed, da han er blevet tildelt den britiske MBE-orden, som står for Member of the Most Excellent Order of the British Empire.

Det bekræfter Liverpool på deres hjemmeside.

Uden for banen står Milner bag James Milner Foundation, som er med til at fremme sunde fritidsaktiviteter for unge i Storbritannien, hvor de desuden også er med til at yde en økonomisk støtte til dem, som har brug for hjælp til sundhed og uddannelsen.

Hvis man ser nærmere på Milners fodboldkarriere, har han vundet 11 trofæer, hvor de tre af dem er Premier League-titler. Yderligere har englænderen blandt andet også vundet Champions League.

James Milner har kontrakt med Liverpool frem til sommer.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0