2021-10-13 22:37:00

Klopp: Det ser rigtig godt ud for skadet duo

Liverpool-duoen Trent Alexander-Arnold og Diogo Jota ventes at blive klar til weekendens kamp mod Watford, fortæller Jürgen Klopp. Thiago når formentlig ikke kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag møder Liverpool Watford i Premier League, og inden da kan Liverpool-manager Jürgen Klopp formentlig glæde sig over at have lidt flere brikker at rykke med.

På det seneste har han måttet undvære Trent Alexander-Arnold på højrebacken, hvor James Milner har måttet stå ind som vikar.

Det skal han næppe lørdag, da Alexander-Arnold ventes klar igen, og det samme ventes angriber Diogo Jota, som tog hjem fra landsholdstjeneste med Portugal på grund af en skade.

Det siger Klopp til sin klubs hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klopp: Det ser rigtig godt ud for skadet duo
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- De har det rigtig godt, og det ser godt ud, lad mig sige det sådan. Det ligner virkelig, at Trent og Diogo bliver klar, og de træner helt normalt med os fra torsdag, det er planen, siger Klopp og tilføjer om midtbanespilleren Thiago, der stadig må sidde ude:

- Han har brug for længere tid. Han har ikke trænet med holdet endnu, og det er aldrig et godt tegn forud for den næste kamp.

Artiklen fortsætter efter annoncen

30-årige Thiago har været ude med en lægskade i de seneste fire Liverpool-kampe.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0