2022-08-12 11:34:49

Klopp: En løsning på skader er transfermarkedet

Jürgen Klopp har mange skader i sin Liverpool-trup, og han forklarer nu, at en løsning på det problem kan være at hente en spiller ind fra transfermarkedet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Liverpool startede ikke Premier League som planlagt i lørdags, hvor det kun blev til skuffende 2-2 mod oprykkerne fra Fulham. 

Det har imidlertid været det mindste af Jürgen Klopps problemer i opstarten, hvor en hel del spillere er blevet ramt af skader. Og det kan nu få Liverpool på transfermarkedet, inden det lukker, hvis den rigtige spiller er tilgængelig. 

Således måtte Thiago udgå med en længerevarende skade senest, mens også Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones er ramt sammen med Naby Keita og Kostas Tsimikas, som dog ser ud til at være på vej tilbage de to sidstnævnte. 

- Vi har skader, det er sådan, det er. Det er et spørgsmål om, hvor lang tid spillerne vil være ude, forklarede Klopp ifølge BBC Sport på pressemødet fredag og fortsatte herefter om, hvad løsningerne på skaderne kunne være. 

- Der er forskellige løsninger på det. Én af dem er transfermarkedet. Det giver dog kun mening, hvis vi kan få den rigtige spiller ind - den rigtige spiller, ikke en spiller. 

- I nogle tilfælde er det ikke muligt, i andre tilfælde ekstremt besværligt. 

- Alle andre muligheder er i truppen. Vi har for mange skader lige nu - uden tvivl. Vi har et par gutter, der kommer tilbage. Naby Keita er tilbage, Kostas Tsimikas er måske også tilbage. Det er situationen, sluttede Klopp. 

Liverpool spiller mod Crystal Palaca hjemme på Anfield på mandag. 

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0