2022-06-06 15:45:48

Klopp jubler over Milner-aftale: Vigtigt for alle

Forlængelsen med James Milner er utrolig vigtig for Liverpool, da englænderen er en stor profil både på og uden for banen, fortæller Jürgen Klopp, som hylder Milner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

'One more year'

James Milner har valgt at tage en ekstra tørn hos Liverpool, da den 36-årige englænder mandag satte sin underskrift på en forlængelse frem til sommeren 2023.

Det er en aftale, som har skabt stor glæde hos manager Jürgen Klopp, som hylder Milner for sine kvaliteter både på og uden for banen.

Manageren slår derfor fast, at det er en vigtig aftale, som Liverpool nu har fået i hus, da Milner stadig er en stor fodboldspiller.

- Jeg er meget glad for denne nyhed. Det er vigtigt for os alle sammen. Der bliver ofte gjort meget ud af James' lederegenskaber og hans indflydelse i omklædningsrummet, og det er selvfølgelig korrekt og berettiget.

- Men ingen bør overse hans kvalitet på banen, hvor han fortsat præsterer på et niveau, der betød, at vi simpelthen ikke havde råd til at miste ham.

- Hans professionalisme er et pejlemærke for enhver atlet, og det er derfor, han sætter tonen for dette hold med sine evner og sin attitude, lyder det fra Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

James Milner kom til Liverpool fra Manchester City i 2015. Her har han vundet seks titler, som blandt andet tæller Champions League og Premier League.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0