2022-07-28 16:37:19

Klopp trods Juve-rygte: Firmino er vigtig for os

Roberto Firmino sættes i forbindelse med et skifte til Juventus, men Jürgen Klopp lader ikke til at ville af med brasilianeren - han er vigtig for holdet, mener han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Liverpool har denne sommer sprængt banken for at få fingrene i Benficas målfarlige angriber Darwin Nuñez, hvorfor det kunne se ud til, at Roberto Firmino i den kommende sæson får en reserverolle på holdet. 

I de seneste dage har det så også forlydt, at Juventus derfor skulle lure på at hente den brasilianske angriber til Torino, men det lader Jürgen Klopp til torsdag at afvise implicit. 

Han siger nemlig på et pressemøde, at Firmino fortsat er vigtig for klubben, samtidig med at han mener, at klubben har være afhængig af ham i senere år. 

- "Bobby" er vigtig for os. Måden, som vi har spillet på i de seneste år, har kun været mulig takket være "Bobby", indledte Klopp til pressekonferencen torsdag.

- Derfor er jeg glad for, at han har været i stand til at træne det meste af forsæsonen indtil videre, hvor alting ser godt ud. 

- Jeg er tilfreds, og for mig er der ingen tvivl om hans kvalitet. Resten må vi se, hvordan går det her år, men ja - han er vigtig for os. 

30-årige Firmino har været i Liverpool i syv sæsoner, hvor det er blevet til 327 kampe indtil videre med 98 mål og 74 oplæg til følge. 

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0