2022-05-17 09:30:02

Klopp: Van Dijk og Salah misser Saints-kamp

Liverpool kan tirsdag aften spille sig tættere på Manchester City i toppen af tabellen, men det bliver uden profilene Virgil van Dijk og Mohamed Salah. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

SOU

1 - 2

LIV

Liverpool kan spille helt tæt på Manchester City, hvis de vinder tirsdag aften. 

Manchester City spillede senest uafgjort mod West Ham, så derfor kan Liverpool spille sig blot et point fra Premier Leagues førsteplads, hvis de vinder tirsdagens kamp mod Southampton. 

Den mission kan dog blive en smule sværere, for det bliver uden Virgil van Dijk og Mohamed Salah. Det fortæller Jürgen Klopp. 

- Virgil vil helt sikkert ikke spille. Det vidste vi allerede på forhånd, for vi har tænkt, at det ville være en god kamp at lade ham få en pause, for han har spillet meget. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Klopp: Van Dijk og Salah misser Saints-kamp
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

- De har det begge fint, og det er planen, at de begge skal spille igen i weekenden. Enten bliver de skiftet ind, eller også starter de inde, men de skal være helt klar til Madrid-kampen, fortæller Klopp til The Guardian.

Salah fik sig også en mindre skade i FA Cup-finalen mod Chelsea, så han har altså også mulighed for at blive helt klar igen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Southampton har tabt deres seneste to kampe, så de har desperat brug for point, hvis de skal længere op i tabellen. 

Liverpool har to kampe tilbage i Premier League i denne sæson. Tirsdag møder de Southampton, og så slutter de af mod Wolves på søndag. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 37. runde

FT

SOU

1 - 2

LIV

30 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0