Premier League -Liverpool-keeper: Havde flere gode tilbud
2020-04-11 12:44:02
Foto: Getty Images

Liverpool-keeper: Havde flere gode tilbud

Liverpool-målmanden Adrian skrev i august under på en aftale med Liverpool, efter han tålmodigt havde fravalgt flere andre tilbud.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I august 2019 sikrede Liverpool sig den 33-årige keeper Adrian på en fri transfer, efter hans aftale med West Ham kort forinden var udløbet.

Men havde den spanske keeper ikke væbnet sig med tålmodighed og ventet på det helt rette tilbud, var han næppe endt på Merseyside, siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg havde gode muligheder for at tage tilbage til Spanien, men også andre muligheder i lande som Tyrkiet, Mexico og Saudi Arabien, men jeg følte indeni for at vente en smule, for så ville noget stort komme. For jeg var klar, og jeg havde rigeligt erfaring i Premier League, siger han og fortsætter:

- Jeg havde gode muligheder, men der var ingen af dem, som fyldte mig med overbevisning om at skrive under, så vi ventede, så sæsonen i West Ham sluttede, og jeg tog på ferie med min familie.

Derefter fulgte en periode med selvtræning i Sevilla, indtil Liverpool endelig ringede i begyndelsen af august.

- Nogen fra klubben ringede til min agent, og hun ringede til mig med det samme. Det var en eftermiddag, hvor jeg var hjemme, og hun sagde: Hør efter, Liverpool har ringet til mig.

- Jeg sagde: OK, lad os høre, for det var den mulighed, jeg ventede på for at komme til en storklub. Det var muligheden, jeg ville have, så 48 timer senere, skrev vi under på det hele. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Adrian var ventet en rolle som reserve for Alisson, men han blev kastet direkte i ilden på grund af en skade til førstekeeperen.

Han har i sæsonen spillet 18 kampe for Jürgen Klopps mandskab.


Foto: Getty Images

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0