2021-09-06 13:32:05

Oxlade-Chamberlain: Er blevet mere moden

Alex Oxlade-Chamberlain mener, at han er blevet mere moden i løbet af sin tid i Liverpool. Han er modnet udenfor banen, men er stadig den samme på den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alex Oxlade-Chamberlain har efterhånden været i Liverpool i fire sæsoner nu og er blevet 28 år.

I et større interview på Liverpools hjemmeside reflekterer han over sin tid i klubben, hvor han blandt andet når frem til, at han er modnet med tiden og ser sig selv som en professionel seniorspiller nu frem for et ungt, lovende talent.

Særligt Liverpool-tiden mener han har bidraget til processen, da han i klubben følte, at han tog hul på anden del af sin karriere.

- Jeg var på en måde på vej ind i andel del af min karriere, da jeg kom til. Du er ikke så meget et barn længere og det unge talent med potentiale og udsigter, siger Oxlade-Chamberlain til klubbens hjemmeside.

Skiftet har modnet ham gradvist, men han mener dog mest, at det er noget, han mærker udenfor banen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Liverpool -Oxlade-Chamberlain: Er blevet mere moden
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

- Uden rigtig at lægge mærke til det, så tror jeg, at det stille og roligt skete over tid, at modne og på nogle måder blive mere en form for seniorspiller på og udenfor banen – sandsynligvis endnu mere udenfor banen. Jeg prøver stadig at spille på de samme måder, som jeg altid har plejet.

- Jeg vil sige, at jeg en smule anderledes eller bare mere moden eller mere erfaren, men jeg føler stadig, at jeg er den samme karakter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Måden jeg prøver at spille fodbold på og udtrykke mig selv, det har ikke ændret sig, og jeg ville ikke rigtig ønske, at det ændrede sig alt for meget heller, siger Oxlade-Chamberlain.

På trods af flere gode minder i Liverpool, hvor klubben blandt andet har vundet Premier League og Champions League, mens den 28-årige englænder har været i klubben, har skader desværre også fyldt en del i de fire år.

Det er ifølge ham selv dog ikke det, der fylder mest, men de har nok ændret hans perspektiv.

Til den nye sæson er han imidlertid skaderne kvit, og her føler han sig også kampklar og skarp.

- Jeg føler, at jeg er et sted, hvor jeg føler mig skarpere, hurtigere, friskere og stærkere.

- Jeg føler, at det (sæsonen) er en chance for mig til at fortsætte og sammensætte en rigtig god sæson med konsistente præstationer og forhåbentlig nogle gode numre, hvad mål og assists angår. Men jeg tænker, at det alt sammen kommer, vurderer Oxlade-Chamberlain.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oxlade-Chamberlain var med fra start i Liverpools sæsonåbner mod Norwich, men har ikke fået spilletid i de to efterfølgende ligakampe.

Kan han holde sig skadesfri i år, er han dog nok en mand Jürgen Klopp bliver glad for at have til rådighed.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0