3F Superliga -Carit Falch snupper tomt trænersæde i Lyngby
2020-05-22 11:20:45
Foto: Lietuvos futbolo federacija

Carit Falch snupper tomt trænersæde i Lyngby

Den erfarne ungdomstræner Carit Falch overtager det ledige U19-trænersæde i Lyngby pr. 1. juli. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyngby har fredag fundet afløseren for U19-træner Christian Sørensen, der til sommer rykker til Brøndby.

Valget er faldet på 43-årige Carit Falch, som senest har været hos FC Nordsjælland som analytiker, og han starter altså 1. juli.

Det oplyser Lyngby på sin hjemmeside, hvor sportschef Birger Jørgensen glæder sig over tilgangen.

- Carit har været meget igennem sin trænerkarriere, og han har en stor erfaring som både træner og person. Han kommer til klubben med den højeste træneruddannelse, der findes, og det er en stor kapacitet, vi får tilføjet klubben., siger Birger Jørgensen til Lyngbys hjemmeside og fortsætter:

- Han kan både talentudvikle, men han har også trænet det færdige produkt, hvilket er vigtigt. Det er en essentiel del af vores strategi, at vores spillere kan tage skridtet til førsteholdet eller videre til andre klubber, og vi skal have flere af vores egne igennem.

- Han kan med sin store erfaring vejlede vores spillere i både stort og småt, og vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet.

Carit Falch er selv spændt på udfordringen på U19-holdet, der dog ikke var en umiddelbar tjans for træneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget glad for nu at kunne starte i Lyngby Boldklub. Jeg har senest haft fokus på seniortrænerjob, men var straks positiv, da Lyngby henvendte sig med U19-liga jobbet. 

- U19-niveauet i Danmark og i Europa er blevet meget professionelt og matcher selv de bedste seniorhold, og Lyngbys U19-hold har nogle af Danmarks bedste og mest talentfulde spillere, som jeg glæder mig til at arbejde med og prøve at hjælpe med min erfaring.

Falch har tidligere været landstræner for Lituaens U21-landshold og i 2018 til 2019 var han cheftræner for cypriotiske EN Paralimniou.

Før det har han været U19-træner i FCN og Helsingør - desuden har han været cheftræner for Brønshøj.


Foto: Lietuvos futbolo federacija

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0