2022-11-27 09:00:01

Adam S. har transferplan med Lyngby: Tager ikke røven på hinanden

Adam Sørensen udelukker ikke et skifte væk fra Lyngby til vinter. Han fortæller til bold.dk, at han har lavet en aftale med Lyngby om fremtiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

Lyngby-backen Adam Sørensen har i flere transfervinduer været en eftertragtet mand. Senest blev han i sommer sat i forbindelse med et skifte til Brøndby, tidligere har han også haft interesse fra norske Bodø/Glimt. 

I september udtalte han til bold.dk, at interessen fra Brøndby og Bodø/Glimt var med til at give ham ekstra motivation. 

- Brøndby er en kæmpe klub, så det er et stort skulderklap, ligesom da Bodø/Glimt i vinter også var interesseret i en, sagde han dengang

Til januar åbner transfervinduet igen, dermed er der på ny en mulighed for interesserede klubber.

Forud for vinduet har bold.dk taget en snak med den talentfulde back om fremtiden.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Adam S. har transferplan med Lyngby: Tager ikke røven på hinanden
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I sommer var der spekulation vedrørende din fremtid. Hvor sikker er du på at være Lyngby-spiller til foråret? 

- Det må vi se på. Jeg er glad for at være i Lyngby, det er også derfor, jeg har været i klubben i de seneste ti år. Jeg tager det stille og roligt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har en aftale med klubben om, at hvis det rigtige tilbud kommer, så finder vi ud af det - det var også derfor, jeg forlængede min kontrakt i sommer. 

- Jeg har ingen ambition om at tage røven på Lyngby, og det har de forhåbentlig heller ikke den anden vej. Jeg træner lige nu som Lyngby-spiller, og det kommer jeg til at blive ved med. 

Kan det næste skridt være en anden klub i Danmark, eller vil du helst til udlandet? 

- Det er svært at sige lige nu. Det kommer helt an på, hvad der føles rigtigt inde i maven. Det kan man nok først rigtigt mærke, når der kommer noget konkret. 

- Lige nu er der intet konkret, men hvis der kommer noget spændende fra Danmark eller udlandet, så tager jeg det til den tid. 

Lyngby overvintrer på sidstepladsen i 3F Superligaen, derfor er der en overhængende fare for at klubben rykker ned i NordicBet Ligaen. Hvis det bliver tilfældet, så håber han, at klubben kan tjene penge på et salg. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Forhåbentlig har jeg gjort det så godt, at Lyngby kan tjene penge på mig, og jeg kan få lov til at få et eventyr et andet sted. Men hvis det ikke kommer, så spiller jeg bare videre i Lyngby - men forhåbentlig er casen en anden, udtaler Sørensen til bold.dk. 

22-årige Adam Sørensen har kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2025. Han har i denne sæson spillet 17 kampe for de kongeblå, det er blevet til en enkelt assist. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0