2022-05-21 15:02:03

Bjelland og Hamalainen fortsætter i Lyngby

Andreas Bjelland og Brian Hamalainen har begge skrevet kontrakt til 2023 i Lyngby.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både Andreas Bjelland og Brian Hamalainen er spillende klubejere som en del af Friends of Lyngby, og de fortsætter som spillere i næste sæson.

Bjelland skifter permanent til Lyngby, efter hans aftale med FCK udløber denne sommer, mens Hamalainen forlænger sin aftale til 2023.

- Andreas Bjelland og Brian Hamalainen har vist et super højt niveau til trods for skader. Begge har bevist, at de har meget mere at bidrage med, så vi glæder os over at have dem i endnu en sæson,  siger fodboldchef Nicas Kjeldsen.

- De er begge to er indbegrebet af Lyngby-DNA. Bjelland og Hamalainen er kommet op igennem akademiet i sin tid, og deres rutine skinner igennem på banen og i omklædningsrummet.

- Jeg vil også gerne fremhæve deres rolle i klubben som helhed, hvor de øser ud af deres rutine og erfaring fra deres flotte karrierer fra flere steder i verden, siger Nicas Kjeldsen.

33-årige Bjelland har spillet i Lyngby på leje fra FCK siden sommeren 2021, mens ét år yngre Hamalainen vendte hjem til klubben fra Dynamo Dresden et år tidligere.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0