2022-05-21 15:41:46

Bjelland om permanent skifte: Åbenlyst valg

Andreas Bjelland kalder det permanente skifte til Lyngby et åbenlyst valg. Jeg har vist, at jeg stadig kan være med, udtaler han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lørdag blev det officielt, at Andreas Bjelland skifter permanent til Lyngby efter hans aftale med FC København udløber denne sommer.

Den 33-årige stopper er glad for aftalen, som han anser som det eneste rigtige.

- Det åbenlyse valg er at fortsætte i Lyngby. Det betyder meget at være et sted, hvor man føler, at man stadig har en masse at bidrage med, og hvor der bliver sat pris på en, og de erfaringer, man har, siger Andreas Bjelland ifølge klubbens hjemmeside.

- Jeg har vist, at jeg stadig kan være med – og forhåbentlig får jeg lov at vise det på en endnu højere hylde efter sommerferien.

- Det seneste år har været noget specielt for mig. At komme tilbage til Lyngby og igen at være en del af en klubben, og opleve, hvordan klubben har udviklet sig, men også se, at mange ting heldigvis er som før.

- Vi har haft et specielt år, hvor vi alle har oplevet, at vores omklædningsrum og sammenhold er noget helt unikt. Selvom man er kommet op i alderen, så er sammenholdet i Lyngby noget, som giver blod på tanden og mod på mere.

Bjelland har været udlejet til Lyngby fra FCK siden sommeren 2021.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0