2023-04-01 07:30:00

bold.dk afslører: Lyngby hyrer Martin Svensson som mentaltræner

Lyngby Boldklub styrker staben omkring Freyr Alexandersson, da den tidligere Superliga-spiller Martin Svensson bliver ansat som ny mentaltræner i klubben.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

OBS: Denne historie var bold.dk's bud på en aprilsnar 2023.

Lyngby Boldklub har gang i et forrygende forår, og nu opruster Superliga-klubben i staben for at finde nogle ekstra procenter i jagten på overlevelse.

De Kongeblå har således hyret den tidligere Superliga-spiller Martin Svensson som ny mentaltræner, og han skal bidrage med knowhow og coaching fra et langt liv med fodbold på topniveau.

Lyngby-træner Freyr Alexandersson er ovenud begejstret for tilgangen.

- Vi er konstant på jagt efter de ekstra procenter, der kan flytte holdet og klubben op over nedrykningsstregen. Og da vi fik chancen for at få Martin Svensson ombord, var det en no brainer, siger cheftræneren til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -bold.dk afslører: Lyngby hyrer Martin Svensson som mentaltræner
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Min assistenttræner Mikkel Beckmann fortæller hver fredag morgen, hvor stor en menneskekender Martin Svensson er, og især hvordan han kan være et forbillede for vores unge spillere i klubben. Så vi er super glade for og stolte over denne forstærkning.

Martin Svensson har som aktiv spillet i klubber som Silkeborg, Nykøbing, Randers, Viborg og Vejle, og han føler, at han har meget at bidrage med i sit nye job.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har prøvet lidt af det hele på godt og ondt. Det tog mig mange år at fatte, at jeg rendte og lavede lort i den, og jeg forstod aldrig, hvad folk prøvede at sige til mig, når de sagde, at jeg skulle være mere professionel, siger Martin Svensson.

- Da karrieren gik på hæld, blev jeg ældre og klogere. Den erfaring glæder jeg mig nu til at give videre til Lyngby-truppen.

Martin Svensson har siden sit karrierestop blandt andet ernæret sig som podcastvært på FART PÅ, hvor han og Mikkel Beckmann hver uge får besøg af en prominent gæst fra fodboldverdenen.

- Mikkel har ofte fortalt mig, hvor fedt det er at være hjælpetræner i Lyngby, så at vi kan fortsætte vores samarbejde uden for podcast-lokalet er mega fedt, siger den nyslåede mentaltræner.

Tilgangen af Martin Svensson vækker glæde i og omkring klubben, og Lyngby-legenden Rasmus Marvits mener, at det reelt set sikrer Lyngby overlevelse i Superligaen.

- Man siger, at det mentale betyder 80 procent i sport, så når Lyngby henter 80 procent af de point, der er på spil i sæsonens sidste ti kampe, klarer de den også; det er jo simpel matematik, siger Rasmus Marvits til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Apropos matematik, så er Svensson kendt i branchen som lidt af et geni, som får det maksimale ud af selv svære situationer, som Lyngby var i indtil nu. Jeg er tryg. Jeg er glad.

Martin Svensson får kontrakt med Lyngby sæsonen ud.

OBS: Denne historie var bold.dk's bud på en aprilsnar 2023.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 24. runde

FT

FCM

1 - 0

LYN

14 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce