2022-09-05 12:54:02

Chukwuani valgte Lyngby: Havde La Liga-mulighed

Tochi Chukwuani fortæller til bold.dk, at han valgte at skrive kontrakt i Lyngby, selvom der var mulighed for et skifte til La Liga. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

AaB

1 - 1

LYN

Tochi Chukwuani valgte at fortsætte karrieren i Lyngby, selvom der var en mulighed på en stor adresse. 

Til bold.dk fortæller Tochi Chukwuani, at han denne sommer havde mulighed for at skrive kontrakt med en La Liga-klub, men valget faldt alligevel på Lyngby. 

- Den mulighed jeg havde i Spanien, føler jeg ikke var det rigtige step for mig. Jeg følte det rigtige for mig var at komme et sted hen, hvor jeg kunne spille. 

- Det var faktisk en La Liga-klub, der meldte sig på banen, men jeg følte ikke, det var det rigtige step for mig, så jeg tog til Lyngby, hvor jeg heldigvis er inde omkring truppen, og jeg håber, der kommer endnu flere minutter, siger Chukwuani til bold.dk. 

Lyngby-kontrakten kom i stand på transfervinduets sidste dag, efter Tochi Chukwuani havde trænet med i Lyngby i noget tid. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Chukwuani valgte Lyngby: Havde La Liga-mulighed
Foto: Lyngby

- Det er en lidt længere historie, men Lyngby kontaktede min agent, da skiftet til Italien ikke blev til noget. 

- Det er lidt sjovt, for fodboldchefen i Lyngby har kendt mig, siden jeg var helt lille, så han kontaktede hurtigt min agent, og så tilbød han, at jeg kunne træne med her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvfølgelig var det godt for mig, for jeg ville gerne have et sted, hvor jeg kunne holde mig i gang, men jeg gjorde det klart for dem, at min førsteprioritet var at komme til udlandet, hvis der var noget relevant for mig, foræller Tochi Chukwuani. 

Chukwuani har nu underskrevet en toårig kontrakt i Lyngby, og søndag eftermiddag fik han Superliga-debut for de kongeblå, da Randers var på besøg. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 9. runde

FT

AaB

1 - 1

LYN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0