2022-12-07 08:26:02

Eks-Lyngby-træner efter voldsomt uheld: 76 sprøjter i ansigtet

Den tidligere Lyngby-træner Christian Nielsen har fået 76 sprøjter i ansigtet, efter han fik en bold i hovedet til træning for to år siden. I ugens TÆT PÅ-afsnit fortæller han om det smertehelvede, han lever i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Nielsen er gæst i ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du finder i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Her åbner han for første gang op om den voldsomme ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som i dag - to år efter - har enorme konsekvenser for hans liv.

Lægerne troede først, at det 'bare' var en hjernerystelse efter en bold i hovedet, men det har vist sig at være langt, langt værre.

- Det er en konstant smerte, en konstant spænding. Det bliver betegnet som verdens mest smertefulde lidelse, fortæller Christian Nielsen i TÆT PÅ.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Eks-Lyngby-træner efter voldsomt uheld: 76 sprøjter i ansigtet
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Mine øjne arbejder ikke sammen, som de skal. Jeg var igennem en læsetest for tre måneder siden, og jeg blev målt til at læse samme hastighed som en 10-årig.

- Jeg har fået 76 sprøjter i ansigtet med lokalbedøvelse, binyrebark og botox, både for at tage smerterne fra hovedpinen og for at kæben kan slappe bedre af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan lytte til hele Christian Nielsens vilde historie i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Afsnittet er sponsoreret af Samsung.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0