3F Superliga -Færdig i Lyngby: Lånte til gæld af medspillere
2020-01-16 14:05:01
Foto: Lyngby Boldklub

Færdig i Lyngby: Lånte til gæld af medspillere

Adnan Mohammad stoppede i Lyngby, fordi han ifølge bold.dk's oplysninger lånte penge til sin spillegæld af flere holdkammerater.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skabte stor forundring, da Lyngby i midten af november meldte ud, at klubben havde valgt at ophæve Adnan Mohammads kontrakt to og et halvt år før tid efter gensidig aftale med den 23-årige offensivspiller.

Ifølge Superliga-klubben skyldtes det, at der var sket nogle ting i Adnan Mohammads privatliv, uden dog at uddybe det yderligere, og derfor måtte samarbejdet stoppe.

Flere kilder fortæller uafhængigt af hinanden til bold.dk, at det drejer sig om en spillegæld, som Adnan Mohammad tog med ind i omklædningsrummet. Her forsøgte han at låne penge til gælden af holdkammerater, og det lykkedes i stor stil.

Adnan Mohammad forhørte sig især hos de unge spillere i truppen via sociale medier og bad om diskretion, fortæller flere kilder, der ønsker at være anonyme, til bold.dk. Argumentet for at låne pengene var, at han skulle betale for et bryllup.

I ét tilfælde lånte Adnan Mohammad ifølge bold.dk's oplysninger knap 50.000 kroner af en af de yngre spillere i Lyngby-truppen, mens han i et andet tilfælde lånte penge af en medspiller for at betale gælden til en anden holdkammerat.

Ifølge bold.dk's oplysninger har Adnan Mohammad kæmpet med spillegælden i flere år, og det var således også et problem for ham i tiden i FC Helsingør, hvor han var i sæsonen 2017/18.

Kort inden kontrakten med Lyngby blev ophævet, kom cheftræner Christian Nielsen en dag ned i omklædningsrummet og ville vide, hvem der havde lånt penge til Adnan Mohammad. Herefter rejste en skov af hænder sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

bold.dk erfarer, at det blev for meget for Lyngby, at han på den måde tog sit problem med ind i omklædningsrummet og udnyttede sin stjerne blandt de unge spillere, og kontrakten blev derfor ophævet.

Klubben ønsker dog ikke at kommentere sagen yderligere.

- Vi har stor respekt for private anliggender i Lyngby Boldklub, og et værdisæt, der afholder os fra at kommentere private forhold yderligere. Som nævnt i pressemeddelelsen har klubben og Adnan valgt at ophæve kontrakten, fordi begge parter følte, at det var den bedste løsning med baggrund i private forhold, oplyser sportschef Birger Jørgensen til bold.dk og tilføjer:

- Af respekt for vores aftale med Adnan og klubværdier ønsker vi ikke at uddybe yderligere.

Adnan Mohammads agent, Simon Friis, oplyser til bold.dk, at den 23-årige offensivspiller ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Adnan Mohammad har spillet 39 Superliga-kampe samt tre kampe for det pakistanske landshold.

Det er uvist, om alle hans tidligere holdkammerater har fået deres penge tilbage.


Foto: Lyngby Boldklub

45 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0