2023-03-20 10:17:02

Lyngby-kriger fik otte sting i hovedet mod Horsens: Klar til landsholdet

Lyngbys islandske offensivspiller Sævar Atli Magnússon måtte udgå med en skade mod Horsens, der kostede otte sting i hovedet. Han er dog alligevel klar til landsholdssamling.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Lyngby

Det så ikke godt ud, da Lyngbys offensivsspiller Sævar Atli Magnússon slog hovedet i en duel i starten af holdets kamp mod AC Horsens søndag.

Den islandske kriger faldt til jorden, hvor han efterfølgende blev liggende, indtil han lod sig udskifte efter flere minutter.

Efter kampen spurgte bold.dk Freyr Alexandersson, hvad status var for den islandske landsholdsspiller, der efter planen skulle til landsholdssamling mandag.

- Status er, at han har fået otte sting i hovedet, og han kunne ikke komme ikke komme ind på banen igen. Vi savnede ham, og det kunne vi godt mærke. Nu bliver han klar til landsholdssamling, siger Freyr Alexandersson.

Det er du sikker på?

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Lyngby-kriger fik otte sting i hovedet mod Horsens: Klar til landsholdet
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Det er svært at sige. Jeg er nok ikke 100 procent sikker. Han kan selvfølgelig få hovedpine eller andre symptomer på en hovedskade, og så tager han selvfølgelig ikke afsted. I øjeblikket har han ikke hovedpine, og han vil meget gerne afsted, siger Lyngby-træneren.

bold.dk har mandag været i kontakt med Sævar Atli Magnússon, der kunne fortælle, at han er på vej til landsholdssamling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 22-årige offensivspiller har indtil videre spillet to landskampe for Island.

I EM-kvalifikationen skal det islandske landshold spille mod Bosnien og Liechtenstein i de to kommende kampe.

I videoen øverst i artiklen kan man se duellen, der slog Magnusson ud.

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce