1. Division -Minus på 35 millioner kroner i Lyngby
2018-11-30 17:31:09
Foto: Lyngby Boldklub

Minus på 35 millioner kroner i Lyngby

Lyngby har præsenteret en årsrapport for sæsonen 2017/18, hvor resultatet er et minus på 35,2 millioner kroner. Men det er et forventet minus, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lyngby har haft et 2018, som både har budt på en konkurstrussel og en nedrykning fra Superligaen. Det kan aflæses i årsrapporten.

Den viser nemlig et minus på 35,2 millioner kroner, skriver klubben på sin hjemmeside. Det var forventet, at resultatet ville blive negativt, lyder meldingen, og der arbejdes på at bringe omkostningerne ned.

- Det var en ekstremt omkostningstung og kompliceret forretning, som vi overtog tilbage i februar, så underskuddet er som forventet. Vi har som ansvarlig ledelse siden da skåret væsentligt i vores omkostninger, og er på 10 måneder lykkedes med at bringe vores omkostninger ned med cirka 16 mio. kr. Heriblandt har vi skåret omkring 45% i vores spillerbudget på førsteholdet, siger Lyngbys bestyrelsesformand Tommy Petersen.

- Vi har et fantastisk akademi som fundament, og det er kommet tilbage i fokus, at Lyngby er en udviklingsfabrik. Vi har lagt et budget, som gør det muligt at drive en konkurrencedygtig klub i 1. division med et godt akademi, og så skal vi over tid have løftet vores indtægter, så vi kommer helt i balance. Vi er igen blevet en klub, der baserer sit virke på akademiet. De kommende år byder på store udfordringer for Lyngby Boldklub, men med en stærk aktionærkreds og Friends of Lyngby føler vi os godt rustede til opgaven.

Ledelsen betragter resultatet som utilfredsstillende. 

Lyngby har fremover valgt at omlægge klubbens regnskabsår, så det fremover følger kalenderåret.


Foto: Lyngby Boldklub

34 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce