2022-11-30 08:05:01

Tidligere Lyngby-træner åbner op: Lever i smertehelvede

Christian Nielsen åbner i TÆT PÅ for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har voldsomme konsekvenser for hans liv i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

Christian Nielsen er gæst i ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du finder i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Her åbner han for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har haft umenneskelige konsekvenser for hans liv.

Christian Nielsen fik en bold i hovedet til træning i 2020 og blev sygemeldt med det, han troede 'bare' var en hjernerystelse.

- Jeg mærker et kæmpe slag ved kæben og kinden, hvor jeg blev helt 'shaky'. Jeg fik en bold med utrolig hård fart i hovedet fra kort afstand. Det hele bliver sløret og flimrer for øjnene. Jeg så sol, måne og stjerne og er omtåget, fortæller Christian Nielsen i TÆT PÅ.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tidligere Lyngby-træner åbner op: Lever i smertehelvede
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Jeg kan ikke mærke med det samme, at den er gal. Jeg kom til træning dagen efter og skulle til et trænermøde, hvor jeg bare snøvler og ikke kan få ordene ud af munden. Jeg kan mærke, der er noget galt.

Du kan lytte til TÆT PÅ i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Afsnittet er sponsoreret af Samsung.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

LYN

1 - 2

OB

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0