2022-12-04 12:00:02

Tidligere Lyngby-træner blev sygemeldt: Sov 17 timer i døgnet

Den tidligere Lyngby-træner Christian Nielsen åbner i TÆT PÅ for første gang op om den ulykke, der pådrog ham en alvorlig hovedskade, og som har voldsomme konsekvenser for hans liv i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Christian Nielsen er gæst i ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du finder i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Her åbner han for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har haft umenneskelige konsekvenser for hans liv.

Christian Nielsen fik en bold i hovedet til træning i 2020 og blev sygemeldt med det, han troede 'bare' var en hjernerystelse.

- Jeg havde ret stærke hjernerystelses-symptomer. Jeg sov 16-17 timer i døgnet, var kun i mørke rum og var for mig selv. Jeg var dårlig og svimmel, fortæller Christian Nielsen i TÆT PÅ.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Tidligere Lyngby-træner blev sygemeldt: Sov 17 timer i døgnet
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- På det tidspunkt troede jeg, at det var en mild hjernerystelse, som jeg kunne komme over ved at hvile og med den rette behandling.

- Jeg troede, at det værste bare skulle overstås, og at jeg så langsomt kunne begynde at komme tilbage igen. Men der gik længere tid, end jeg havde regnet med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan lytte til TÆT PÅ i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Afsnittet er sponsoreret af Samsung.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0