2022-05-11 15:10:00

Ingvartsen nyder ny rolle: Det helt rigtige

Marcus Ingvartsen ser i et interview med bold.dk tilbage på en blandet sæson, hvor han havde håbet på mere, men primært er glad for igen at være angriber.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 34. runde

FT

MAI

2 - 2

EFR

I sommer søgte Marcus Ingvartsen nye græsgange i jagten på at spille sin tidligere position som angriber.

Efter to år på midtbanen i Union Berlin besluttede han sig for at tage til Bundesliga-konkurrenterne fra Mainz, hvor han fik muligheden for at spille længere fremme på banen.

I Mainz er det foreløbig blevet til fem kasser fordelt på i alt 26 kampe, hvoraf en stor del dog har været som indskifter. Ingvartsens samlede antal minutter er under 700 i sæsonen.

Den 26-årige angriber ser i et interview med bold.dk tilbage på den snart færdigspillede sæson.

- Det har været lidt op og ned. Jeg kom ind, startede rigtig godt og fik scoret i min debut. Så har jeg været ramt af lidt skadesproblemer, som har påvirket min sæson, men jeg er glad for mit skifte. Det er stadig det rigtige.

Artiklen fortsætter efter billedet

Bundesliga -Ingvartsen nyder ny rolle: Det helt rigtige
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg kommer ind og får spillet mine minutter som angriber, som var det vigtige i forhold til mit skifte fra Union Berlin i sommer. Det har været altafgørende at komme ind på den angrebsposition og finde de rytmer igen, fortæller Ingvartsen.

Danskeren spiller ikke nødvendigvis som topangriber, men altid længere fremme end i Union Berlin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I Mainz har systemet været 5-3-2 eller 5-4-1 med to 10'ere, hvor man ligger lige bag angriberen. Alle de tre pladser er noget, der passer mig rigtig godt. 

- Jeg har stadig en god følelse, selvom det ikke er blevet til så mange startpladser i løbet af sæsonen. Jeg føler stadig, det er det helt rigtige, siger Ingvartsen.

Håbet på mere, men stadig optimistisk

Marcus Ingvartsen ville gerne have spillet mere kontinuerligt, men det har skadesproblemer også været med til at forhindre.

- Det har ikke været, som man selvfølgelig havde håbet på, men jeg havde fra oktober og over julen og januar-februar store problemer og kom så tilbage der omkring februar. 

- Selvfølgelig havde jeg håbet på at få nogle flere minutter og slutte sæsonen af med mere spilletid, men det er nu gået, som det er. Jeg håber, det bliver til lidt mere i weekenden, og ellers er det specielt næste sæson, som jeg har rigtigt store forhåbninger til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal blive mere kontinuerlig i mit spil, så der ikke er de store udsving. Når jeg først kommer ind i rytmen, ved jeg også, hvilke kvaliteter jeg har, og hvad jeg står for, siger Ingvartsen til bold.dk.

Marcus Ingvartsen var i første omgang udlejet fra Union Berlin til Mainz, men en købsobligation gør, at danskeren skifter permanent til Bo Svenssons mandskab.

Mainz kan før sidste kamp mod Frankfurt stadig nå at overhale Hoffenheim og tage en flot ottendeplads i Bundesligaen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Bundesliga - 34. runde

FT

MAI

2 - 2

EFR

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0