2022-08-12 10:30:02

Ingvartsen om sæsonstart: Ikke som planlagt

Marcus Ingvartsen må erkende, at sæsonstarten i Mainz 05 ikke har kastet den spilletid af sig, som han havde håbet på. Minutterne vil dog komme, siger han. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Marcus Ingvartsen baksede lidt med spilletiden i sidste sæson hos Mainz 05 i Bundesligaen, men denne sæson skulle det være anderledes for den 26-årige danske angriber, som blandt andet tror på mindst ti mål i sæsonen

I de første kampe i den nye sæson er det dog ikke blevet til mere end et kvarter i pokalen, eftersom Ingvartsen sad ude hele kampen i premieren mod Bochum, og danskeren erkender da også, at det ikke var den sæsonstart, han havde regnet med. 

- Selvfølgelig var det ikke, hvad jeg sigtede efter i den her sæson. Jeg var nødt til at sidde ude i den sidste testkamp, fordi min søn blev født, så jeg var en smule bagefter, da turneringskampene startede, siger Ingvartsen i et interview med Kicker. 

Angriberen bevarer dog roen og tror på, at han nok skal tilkæmpe sig flere spilleminutter. 

- Men jeg er rimeligt sikker på, at hvis jeg fortsætter med at arbejde hårdt, vil minutterne komme, og så skal jeg vise, hvad jeg kan på banen. Alle ved -træneren inkluderet - at jeg vil give alt til træning og i kampe for at ændre situationen. 

- Jeg må bare bevare roen og blive ved med at gå i den retning, som jeg har taget. Minutterne vil komme. 

Ingvartsen lavede i fjor seks Bundesligatræffere for Mainz. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0