2022-08-19 12:35:01

Malmö-AC svarede igen med mål: Er ikke blevet dårligere

Anders Christiansen har fået en del kritik for sine præstationer, men han svarede igen med manér, da han blev noteret for et flot frisparksmål i kampen mod Sivasspor. Se scoringen nedenfor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Malmö FF har ikke imponeret den seneste tid, og det samme har tilfældet været med Anders Christiansen, som er kommet tilbage fra en skadespause.

Han har dermed fået kritik for sine præstationer af svensk presse, men Christiansen gav svar på tiltale, da han i torsdagens dyst mod Sivasspor i Europa League-kvalifikationen leverede en god indsats.

Her blev det desuden til et flot frisparksmål i 3-1-sejren over tyrkerne

- Jeg har ikke været bekymret. Jeg ved, at jeg ikke har fundet mit højeste niveau, men jeg kender også årsagen til det. Det var den tredje kamp, hvor jeg næsten får 90 minutter, i den seneste kamp mod Sirius var det den første 90-minutters kamp i næsten tre måneder. 

- Jeg ved, at når min kondition ikke er god, har jeg ikke den samme energi og udholdenhed til at hjælpe holdet. Det tager bare tid at finde sit niveau, og det gør det også for mig. 

- Jeg har bare fokuseret på det, jeg ved, jeg er god til. Jeg er ikke blevet en dårligere fodboldspiller, fordi jeg ikke spillede kampe i to måneder, så det handler bare om at holde fokus og holde al negativitet væk fra dig og gøre det, du altid har gjort. Så ved jeg, at det også vil vende, siger Christiansen ifølge fotbollskanalen.

Nedenfor kan I se Anders Christiansens frisparksscoring. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0