2023-03-23 13:56:01

Malmö-profil filmede og modtog hadbeskeder: Det så dumt ud

Malmö-profilen Anton Tinnerholm måtte slette sine sociale medier, efter han modtog et hav af hadbeskeder, fordi han fakede en skade i en kamp mod Djurgården.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Allsvenskan - 1. runde

FT

MAL

1 - 0

KAL

For et par uger siden kom Malmö FF-stjernen Anton Tinnerholm i fokus, da han i pokalkvartfinalen mod Djurgården 'fakede' en skade.

Tinnerholm vred sig i smerter efter en duel med Victor Edvardsen, men han tog sig til det 'forkerte' ben - altså ikke det ben, han var blevet ramt på.

Mens han lå og ømmede sig, ramte bolden ham pludselig i nakken, hvorefter han rullede over på den anden side og tog sig til hovedet.

32-årige Tinnerholms opførsel faldt mange fans for brystet, og nu fortæller han, at han modtog adskillige hadbeskeder, som fik ham til at lukke ned for sine sociale medier.

- Det er selvfølgelig ikke sjovt. Det kørte videre og videre. Man har oplevet det efter kampe før, men det her sluttede aldrig, siger Tinnerholm til Sportbladet.

Artiklen fortsætter efter billedet

Malmö FF -Malmö-profil filmede og modtog hadbeskeder: Det så dumt ud
Foto: Wendell Cruz/Usatodaysports/Ritzau Scanpix

- Jeg føler også, at man godt kan leve uden sociale medier. Men det er klart, at det ikke var nogle sjove dage. Der var meget had, rigtig meget.

Anton Tinnerholm medgiver, at han så dum ud i situationen mod Djurgården.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har også set videoen, og det er en situation, hvor vi er meget pressede. Jeg benyttede lejligheden til at lægge mig ned i et stykke tid.

- Jeg kan godt være enig i, at det så dumt ud. Men jeg er hverken den første eller sidste, der bliver i græsset lidt længere tid. Så kan man diskutere, om det er fair eller ej, siger Tinnerholm.

Malmö tabte kampen mod Djurgården efter straffesparkskonkurrence.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Allsvenskan - 1. runde

FT

MAL

1 - 0

KAL

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce